نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ روال اینطوره که به سوال نفر قبلی جوابی میدیم و یه سوال جدید میسازیم که نفر بعدی جواب بده خلاق باشید لحظات خوب داشته باشید ⛱️ شروع تاپیک 30 تیر 98 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ چرا باب اسفنجی باید توی آناناس زندگی بکنه؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ چون اگر منم بودم آناناس رو انتخاب میکردم :)) تو هم جلوی دوربین های مدار بسته معذب میشی ؟ 1 1 لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ خخخخ شاید ولی بازم مسخره بازیای خودمو دارم خودت چی؟! 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ تمرکزم کم میشه :)) تخمه ژاپنی بلدی راحت بخوری ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ آره چه غذایی رو بلدی خوب درست کنی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ تقریبا همه غذاها . آشپزی کردنم همیشه نیست ولی هربار دست به کار بشم سعی میکنم بهترین باشه نتیجه با چه اپلیکیشن های تخصصی رشته خودت آشنایی کامل داری و مسلطی ؟ لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ چن تا نرم افزار واسه انالیز چن ساعت در روز رو اینجا سپری می کنی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ چون تازه عضو شدم و بچه هارو دعوت میکنم دو سه بار در روز آن میشم . کم کم وضعیت فعالیت نرمال میشه تیرماه پر مشغله ای بود یا فراغت زیاد داشت ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ اتفاقا جزو افرادی بودین که دوست داشتم بازم همصحبت باشیم. ولی خب دسترسی نداشتم :)) چقدر از تایم روزتون صرف تولید محتوا میشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ :دی ? اگه صرفا تولید محتوای نوشتاری مد نظره، یه ساعت ، یه ساعتو نیم دوران مدرسه درسخون بودی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ بله . شاگرد اول و بچه مثبت مدرسه متاسفانه :))) {بخاطر اینکه لایک و واکنش حجمش اندازه ی یه پست هست ، برای هر کاربر بیست بار واکنش به پست دیگران سهمیه روزانه ست . الان سهمیه من تموم شده :)) } برای تغذیه رژیم خاصی دارید بعنوان ورزشکار ؟ 1 لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ چرا متاسفانه :دی پ منم صرفه جویی کنم :دی نه واسه شمام گاهی تو صفحه اول تاپیک ها دیر اپدیت میشن؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ خب باعث شد کمال طلب بشم. کمال طلبی مصائب داره و زندگی کردن و لذت بردن در لحظه رو یاد نمیگیری . اره اطلاع دادم که انتخابی پیش برید :)) بله .. یکم صبر میکنم بعد رفرش میکنم تابحال عمل جراحی و بیهوشی داشتین ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۸ بله دوبار. یک بار هشت سالگی یکبارم دو سال پیش دلار داری ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۸ دوم یه عطر خوب با بوی خنک میتونی معرفی کنی؟ لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۸ معمولا از عطرهای شیرین استفاده می کنم هر چی گشتم عطر خنکی که بوی خوبی داشته باشه و مغزمو سوراخ نکنه پیدا نکردم? به چه ورزشی علاقه داری؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده