Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من ميدونم چرا؟رفتي خواستگاليش ردت كردند؟؟؟؟؟؟؟كي گفته ما خانما از ازدواج خوشمون مياد.؟ لابد ميخواي بگي ما ميريم خواستگاري و التماس كنون؟ نه خانوم جان... من خیلی بی جا میکنم برم خواستگاری... مگه عقلم کمه ؟ یا جونم زیادی کرده ؟ یا پول مفت دارم ؟ نه من اصلا وارد این بحث های اینطوری نمیشم... دوستان میدونند من فمنیست هستم... :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نه خانوم جان... من خیلی بی جا میکنم برم خواستگاری... مگه عقلم کمه ؟ یا جونم زیادی کرده ؟ یا پول مفت دارم ؟ نه من اصلا وارد این بحث های اینطوری نمیشم... دوستان میدونند من فمنیست هستم... :4chsmu1: اين طرز حرف زدنتون اصلا جالب نيستا.يعني هر كس ميره خواستگاري هر كس ميخواد از دواج كنه عقلش كمه؟آره؟ميدوني چه تبليغ منفي اي مي كنيد. من كه تحت تاثير قرار گرفتم 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ اين طرز حرف زدنتون اصلا جالب نيستا.يعني هر كس ميره خواستگاري هر كس ميخواد از دواج كنه عقلش كمه؟آره؟ميدوني چه تبليغ منفي اي مي كنيد. من كه تحت تاثير قرار گرفتم نه خانوم جان... این طرز حرف زدن بنده هیچ مشکلی نداره... من این رو در مورد خودم گفتم... بقیه شاید در شرایط دیگری باشند و خیلی هم عقلشون کار بکنه... صلاح مملکت خویش خسروان دانند... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خب حالا من بگم گلاب به روتون موضوعات زرد 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ پس چرا دوست داری در موردش بحرفی آخه ؟ ولی خوب راستش رو بگو دیگه... شما خانوما از ازدواج خوشتون میاد... من نمیفهمم چرا... خودتون رو گیر یکی از این پسرا میندازید بیچاره میشید... این کجاش جذابه آخه... :shame: ما پسرام یه زمانی از ازدواج خوشمون میومد ها... ولی الان دیگه میترسیم... وقتی مدرک تحصیلی و کار اونطوری... ماشین اینطوری... خونه چطوری و پول درست و حسابی نداشته باشی از ازدواج بدت میاد... :icon_razz: شما خانوما که مارو درک نمیکنید... اصلا من چرا دارم اینا رو میگم ؟ :w58: حرف که چیزی از آدم کم نمی کنه خانوما هم از ازدواجی که طرف به صرف داشتن اون شرایط بالایی بخواد ازدواج کنه بدشون میاد خب حالا من بگمگلاب به روتون موضوعات زرد خب زرد هم موضوعه دیگه تازه *س*ب*ز* هم نیست مشکل امنیتی نداره لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ خب زرد هم موضوعه دیگه تازه *س*ب*ز* هم نیست مشکل امنیتی نداره آخه جو روشنفکریه گفتم بی ادبیه همینجوری بگم زرد. 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ حرف که چیزی از آدم کم نمی کنه خانوما هم از ازدواجی که طرف به صرف داشتن اون شرایط بالایی بخواد ازدواج کنه بدشون میاد نه به صرف داشتن اونا... ولی شما اگر میخوای عاشق بشی یا میخوای کسی رو دوست داشته باشی یا بری ازدواج کنی اول باید اینا رو داشته باشی... اینروزا دوست داشتنم حساب کتاب اینطوری داره... 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ نه به صرف داشتن اونا... ولی شما اگر میخوای عاشق بشی یا میخوای کسی رو دوست داشته باشی یا بری ازدواج کنی اول باید اینا رو داشته باشی... اینروزا دوست داشتنم حساب کتاب اینطوری داره... خب بله باید داشته باشی چون زندگی با دوست دارم دوستم داری پیش نمیره . اونا فقط لازمن اما هیچی و تضمین نمی کنن بدترهم می کنن چون نباید با فکر داشتن اونا فکر کرد که حالا دیگه وقتشه . ولی من خودم با اون حرفت که مگه عقل آدم کمه موافقم 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ حضرت عباسی این تاپیک چطوری اومد بالا؟ لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ به ترتیب .. فان ... اجتماعی ... سیاسی... ازدواج ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده