am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ یه بار دیگه نگاه کن....اون نافشه نه پای پنجم میگن عشخ آدمو کور میکنه، تو هم الان کور شدی!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ میگن عشخ آدمو کور میکنه، تو هم الان کور شدی!!!!!!! یعنی به اندازه شما کور شدم؟! 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ یعنی به اندازه شما کور شدم؟! من رفتم عمل لیزر کردم، الان بینا شدم!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ من رفتم عمل لیزر کردم، الان بینا شدم!!!!!!! مطمئنی؟؟؟من شک دارما 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ مطمئنی؟؟؟من شک دارما ببین چه چشم شهلایی داشته بیدم!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ ببین چه چشم شهلایی داشته بیدم!!!!!!! اره خیلی مبارک صاحبش باشه...واسه خودت 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ منم اول فکر کردم چیز دیگه ایه اما فکر کنم بند ناف باشه البته اگه فیل ناف داشته باشه که فکر نکنم نداشته باشه 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ این که جنینه مرده ی فیله :4564: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ .کف پاش چقده تمیزه ایول تیز بینی :4564: دروخ می گهههههههههههه.......... گلیه نکن 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ ایول تیز بینی دروخ می گهههههههههههه.......... گلیه نکن چشم عسیسم:flowerysmile: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ چشم عسیسم:flowerysmile: آورین خوسجلم :shad::shad: لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ دروخ می گهههههههههههه.......... گلیه نکن نه باور کن دروغ نمیگم آخه فیل که بدنیا میاد اینجوری نیست. 1 لینک به دیدگاه
silent for ever 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ الهیییی... موهاش کو پس؟ قدرت خدا...به این کوچیکی بعد می شه یه فیل بزرگ 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ولی خیلی کوچیکه ها به نظرم زود به دنیا اومده 2 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من دیروز دیدمش بزرگ شده بود ایناها ازش عکسم گرفتم 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ حیبونکییییییییییییییی......چه کوشولوهه لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ولی خیلی کوچیکه ها به نظرم زود به دنیا اومده نه عزيز اون مرده وقتي تو شكم مادرش بوده به عبارت ديگه بره تودليه هنوز به رشد كامل نرسيده تا متولد بشه 1 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ نه عزيز اون مرده وقتي تو شكم مادرش بوده به عبارت ديگه بره تودليه هنوز به رشد كامل نرسيده تا متولد بشه :4564: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده