pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ "نقل قولهای از افراد متفاوت از کتاب " در زندگی فهمیده ام که ø در زندگی فهمیدم که یک زلزله 7 ریشتری تمام مشکلات دیگر زندگی آدم را کم اهمیت می کند. 28 ساله ø فهمیده ام که باز کردن پاکت شیر از طرفی که نوشته " از این قسمت باز کنید" سخت تر از طرف دیگر است . 54 ساله ø فهمیده ام که هیچ وقت نباید وقتی دستت تو جیبته روی یخ راه بری . 12 ساله ø فهمیده ام که نباید بگذاری حتی یک روز هم بگذرد بدون آنکه به زنت بگویی " دوستت دارم" . 61 سال ø فهمیده ام که اگر عاشق انجام کاری باشم ، آن را به نحو احسن انجام می دهم . 48 ساله ø فهمیده ام که وقتی گرسنه ام نباید به سوپر مارکت بروم . 38 ساله ø فهمیده ام که می شود دو نفر دقیقا به یک چیز نگاه کنند ولی دو چیز کاملا متفاوت ببینند. 20 ساله ø فهمیده ام که من نمی تونم سراغ گردگیری میزی که آلبوم عکس ها روی آن است بروم و مشغول تماشای عکس ها نشوم. 42 ساله ø فهمیده ام که بیش تر چیزهای که باعث نگرانی من می شوند هرگز اتفاق نمی افتند . 64 ساله ø فهمیده ام که وقتی مامان و بابا سر هم دیگه داد می زنند ، من می ترسم . 5 ساله راستی شما چی از زندگی فهمیده اید؟ 3 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ ø فهمیده ام که اغلبمردم با چنان عجله و شتابی به سوی داشتن یک " زندگی خوب" حرکت می کنند که ازکنار آن رد می شوند . 72ساله ø فهمیده ام که وقتیمن خیلی عجله داشته باشم ، نفر جلوی من اصلا عجله ندارد . 29ساله ø فهمیده ام که بیشترین زمانی که به مرخصی احتیاج دارم زمانی است که از تعطیلات برگشته ام . 38ساله ø فهمیده ام که مدیریتیعنی: ایجاد یک مشکل - رفع همان مشکل و اعلام رفع مشکل به همه. 34ساله øفهمیده ام که اگر دنبالچیزی بروی بدست نمی آوری ، باید آزادش بگذاری تا به سراغت بیاید - 29ساله zفهمیدهام که در زندگی باید برای رسیدن به اهدافم تلاش کنم ولی نتیجه را به خواست خدابسپارم و شکایت نکنم. 29ساله فهمیده ام که عاشق نبودن گناه است,31z - فهمیده ام مبارزه در زندگیبرای خواسته هایت زیباست... اما تنها در کنار کسانی که دوستشان داری و دوستتدارند! 27ساله راستی شما چی از زندگی فهمیده اید؟ 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ سپاس. خوش به حالت.ولی من که تا حالا چیزی از زندگی نفهمیدم 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ ø فهمیده ام که می شوددو نفر دقیقا به یک چیز نگاه کنند ولی دو چیزکاملا متفاوت ببینند. 20ساله آره منم اینو فهمیدم... و دیگه این که فهمیدم حتی چیزایی که سال هاست بهشون باور دارم،ممکنه اشتباهی بیش نباشن... 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ منم فهمیدم که: " زندگی همین لحظاتی است که بی صبرانه در انتظار گذشتن آن هستیم. ":ws52: پس ؛ این دم را غنیمت شمار و شاد باش که از دم دیگر خبری نیست. 2 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سپاس.خوش به حالت.ولی من که تا حالا چیزی از زندگی نفهمیدم لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ منم فهمیدم که:" زندگی همین لحظاتی است که بی صبرانه در انتظار گذشتن آن هستیم. ":ws52: پس ؛ این دم را غنیمت شمار و شاد باش که از دم دیگر خبری نیست. :persiana__hat: 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ آره منم اینو فهمیدم... و دیگه این که فهمیدم حتی چیزایی که سال هاست بهشون باور دارم،ممکنه اشتباهی بیش نباشن... :w72::4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ منم فهمیده ام ندانسته اومدم تو دینا ندانسته هم از دنیا میرم 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ احترام گذاشتنی نیست کسب کردنیه .. 2 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ منم فهمیده ام ندانسته اومدم تو دینا ندانسته هم از دنیا میرم :jawdrop: :ws28: احترام گذاشتنی نیست کسب کردنیه .. فکر نکنم ها تا احترام نگذاری که احترام نمی بینی که 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop::ws28: که چرا تعجب کردی؟ چرا میخندی؟ راست میگم دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده