EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ تیر، ۱۳۸۹ پروژه متره و برآورد (کامل) ساختمان 3 طبقه بتنی – بر مبنای فهرست بهای 88 سه طبقه با برآورد کامل مساحت طبقات زیر ۱۰۰ متر مربع دانشگاه آزاد واحد شبستر – گروه عمران – نيمسال اول 88 استاد راهنما : آقای مهندس باستانی پور تهيه و تنظیم : حسين نژادفرد . حجم : 2.6MB zip معرفی پروژه - برگ مالی پروژه - خلاصه فصول - برگ ضرايب ( فايل با Word 2007 ) { ليستوفر & ريز متره ( فايل pdf)} نقشه ها با فرمت تصويری jpg.*, با فرمت اتوکد آپلود نشده است . 6 لینک به دیدگاه
fantom65 40 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ دی، ۱۳۹۰ 2 پروژه کامل متره لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
soheedsongs 15 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اردیبهشت، ۱۳۹۱ این که مال سال 87 که؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اردیبهشت، ۱۳۹۱ درسته مال 87.شما میتونید اعداد برآورد فهرست بهای ابنیه 88 رو اعمال کنید 4 لینک به دیدگاه
shaghayeghman 21 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آبان، ۱۳۹۱ سلام نمیشه اتوکدشم بزارید خیلی نیاز دارم. ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ آبان، ۱۳۹۳ دوستان 2 طبقه فلزی کسی داره بهمراه نقشه فاز2 به همراه دیتایل نقشه؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آبان، ۱۳۹۳ ۲۵۶reza گفته است: دوستان 2 طبقه فلزی کسی داره بهمراه نقشه فاز2 به همراه دیتایل نقشه؟؟؟؟؟ کسی خبری نیست آخه چرا من اینقده بد شانسم حالا اگه 3 طبقه میخواستما اونوقت هیچ کس نداشت؟ لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آبان، ۱۳۹۳ ۲۵۶reza گفته است: عجب انجمن خلوتی شده راستشو بخواین من هر چقد گشتم دوطبقه پیدا نکردم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده