saman 7 8787 ارسال شده در 25 آبان، 2013 استقلال تهران 3 - 1 راه آهن گلها: محمد قاضی - ساموئل - جواد نکونام
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 26 آبان، 2013 واقعا این هفته استقلال فوق العاده ظاهر شد !! و بهترین تیم هفته هم شد بازی حساب شده ایی بود قاضی هم گل قشنگی زد تا آخر بازی هم خوب بود ساموئل فوق العاده بود تو زمین کاپیتان فرهاد حقش بود یک گل بزنه اما بازم یک پنالتی برامون گرفت و جواد هم مثل همیشه گلش کرد !! من فقط از این ناراحتم که این یک امتیاز از ما کسر شد
saman 7 8787 ارسال شده در 26 آبان، 2013 به نطر من هنوز استقلال خوب نیست مشکل بدنی داره تا وقتی حنیف نیاد دفاع خوب بازی نمیکنه پژمان خیلی افت کرده من از همه بپشتر دوس دارم عابدینی تو تیم جا بیوفته چون خیلی بازیکن آینده داریه و حمودی توی خواب ببینه که یه روز برگرده استقلال حتی از خسروهم بهتر میشه
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 26 آبان، 2013 باید در نظر بگیری تیممون خسته بود تیم خسته استقلال 3-1 راه آهن شکست داد حنیف و امیر حسین تو این چند تا بازی خیلی پر اشتباه بودن تو دفاع مون اگر سید مهدی ما نداشتیم الان اینجای جدول نبودیم آخه پژمان دفاع آخره امیر خان اشتباه میکنه به عنوان مدافع کناری ازش استفاده میکنه
saman 7 8787 ارسال شده در 26 آبان، 2013 استقلال نباید اینقد دیر بدنسازیو شروع میکرد من فقط خدا خدا میکنم این دو ماه رو به سلامت رد کنن تا تیم یخورده جون بگیره بازم خدارو شکر اردوی تیم ملی لغو شد
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 26 آبان، 2013 آخه بیشتر بازیکنامون قراردادشون دیر تمدید کردن دربی هم در پیش داریم !!!!!!!!!!
saman 7 8787 ارسال شده در 27 آبان، 2013 اره اونم هست دیگه بدتر خدا نکنه ببازه با روحیه خراب باید بره تایلند
دل مانده 7714 ارسال شده در 27 آبان، 2013 تبــــــــریک:w31: از استقلال راضیم خدا ازش راضی باشه این ساموئل هم خیلی بلا شده ها
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2013 يكي جلوي استقلال رو بگيره. همينطور داره قلع و قمع ميكنه و جلو ميره
ارسال های توصیه شده