fatyjo0on 1963 ارسال شده در 10 تیر، 2014 آخــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی اینجا رو خیلی وقت بود ندیده بودم. آهنگ پروفمو عوض کردم... یه آهنگ آروم و دوست داشتنی گذاشتم
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 28 مرداد، 2014 يوسف تو اگر شوی، زليخا نشوم مجنون هم اگر شوی تو، ليلا نشوم يک بار تو، يک بار فقط آدم شو نامردم اگر دوباره حوا نشوم خیلی تنکس مای گاد
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 31 مرداد، 2014 خدایا خداوندا ای هستی بخش بی همتا، ای مهربان ترین مهربانان، سپاس رحمتت را، سپاس قدرتت را، سپاس از این همه زیبایی حالا یه ذره خودمونی تر؛ تنکس خدا جونم :* من میدانم که میدانی چقدر دوست دارم "خدایا نگیر از من یادت را "
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 6 آذر، 2014 1. نیست 2. خدا جونم مرسی واسه همه لطفات... میشه یه لطف دیگه هم کنی 3. :icon_gol:
rozegar 204 مالک ارسال شده در 3 دی، 2014 بارالها ما ظلوم وهم جهول ازتومیخواهیم تسلیم عقول زانکه عقل هرکه را کامل کنی خیردارینی بدوواصل کنی عقل چون ازعلم کامل میشود وز تعلم علم حاصل میشود درتعلم هست دانا ناگزیر استفاضه بایداز شیخ کبیر پس مرا یا رب به دانایی رسان تازشرجمله باشم در امان تابه دل فائز شود از فیض پیر مرگرسنه انچه از نان وپنیر
ارسال های توصیه شده