fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ آخــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی اینجا رو خیلی وقت بود ندیده بودم. آهنگ پروفمو عوض کردم... یه آهنگ آروم و دوست داشتنی گذاشتم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ يوسف تو اگر شوی، زليخا نشوم مجنون هم اگر شوی تو، ليلا نشوم يک بار تو، يک بار فقط آدم شو نامردم اگر دوباره حوا نشوم خیلی تنکس مای گاد لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا خداوندا ای هستی بخش بی همتا، ای مهربان ترین مهربانان، سپاس رحمتت را، سپاس قدرتت را، سپاس از این همه زیبایی حالا یه ذره خودمونی تر؛ تنکس خدا جونم :* من میدانم که میدانی چقدر دوست دارم "خدایا نگیر از من یادت را " لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ 1. نیست 2. خدا جونم مرسی واسه همه لطفات... میشه یه لطف دیگه هم کنی 3. :icon_gol: لینک به دیدگاه
rozegar 204 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ بارالها ما ظلوم وهم جهول ازتومیخواهیم تسلیم عقول زانکه عقل هرکه را کامل کنی خیردارینی بدوواصل کنی عقل چون ازعلم کامل میشود وز تعلم علم حاصل میشود درتعلم هست دانا ناگزیر استفاضه بایداز شیخ کبیر پس مرا یا رب به دانایی رسان تازشرجمله باشم در امان تابه دل فائز شود از فیض پیر مرگرسنه انچه از نان وپنیر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده