fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ یه احساس شادی دیگه که باز بر می گرده به معده یه ذرت مکزیکی توپ آماده کردم ...الان دارم می خورم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ یه پروژه شروع کردمپروژه شاد کردن دوستان قدیمی توصیه اکید به همه که شمام شروع کنید این پروژه رو....خیلی خوبه.... از طریق ملاقات حضوری- ایمیل- زنگ زدن- اس ام اس و .... به هرحال هر جور که می تونید خوشحالشون کنید...اینقد حس خوبی وقتی می بینم دوستام از کارم ذوق مرگ میشن بعد از ظهرم میخوام یکی دیگه از دوستامو ذوق مرگ کنم... الان خوشحالم زندگی کوتاه تر از اونی که فکرشو می کنید...اجازه ندین مشکلات این شادی ها رو ازتون بگیره لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ هلال ماه رو دیدم........خیلی زیبا بود....دعا فرج رو خوندیم و کلی هم دعا کردم....واسه دوستامم دعا کردم و کلی انرژی فرستادم واسشون:hapydancsmil: امیدوارم همه به آرزوهاشون برسن لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ دیروز یه ساعتی درس خوندم از عصر دیروز تا حالا تو استراحت مطلقم!!! دیشبم درست و حسابی نخوابیدم...الانم یه غذا توپ خوردم یه خواب باحال بزنم....هم کم خوابی دیشب جبران شه...هم اینکه وظیفه واجب خوابیدن بعد ناهار رو که خیلی وقته انجام ندادم رو انجام بدم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ رفتیم پارک...ترقه انداختیم... تاب بازی هم کردیم... و آقای نگهبان پارک داشت نی می زد....اینقد باحال بید.... کلا حس و حال خوبی بید:hapydancsmil: در ضمن امتحانمم خراب کردم:icon_pf (34):من که قرار هست واسه اعلام نتایج گریه کنم....الان رو با خوشحالی سر می کنم...این گریه بعد امتحانم طلب می مونه واسه اعلام نتایج پس الان خوشحالیم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ ماه رمضون! روزه گرفتم قبل از افطار دعا کردم کلا ماه رمضون ماه انرژیه.........خیلی خوب بود لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: سوپ پزیدم:hapydancsmil: ته نگرفت...نسوخت...:hapydancsmil: رنگ و بوش که خیلی خوب شده...امیدوارم طمعشم خوب باشه:hapydancsmil: الان احساس سرآشپز بودن بهم دس داده لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: کیک پزیدم...قیافه اش اونجور که خواستم نشده ولی امیدوارم طمعش خوب شده باشه:hapydancsmil: سوپ دیشبم خیلی خوشمزه بود:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: یه پروژه داشتم شاد کردن دوستان قدیمی اینقد جواب داد:hapydancsmil: خدا چن برابر دلمو شاد کرد.....یه کسایی اس دادن که اصلا فکرشم نمی کردم :icon_gol: دوستای چند سال پیشم.... الانم یکیشون پیام داد:hapydancsmil: مرسی خدا جونم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ الان به دو تا از دوستام که منو بی وفا و نامرد می دونن اس دادم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :hapydancsmil: یه لیوان بزرگ شربت زدم گذاشتم فریز تگری شه واسه دم اذون:hapydancsmil:چقد امروز تشنه ام سر سفره افطارم همه دوست جونامو دعا می کنم ..اول سالم و سلامت باشه و بعد هم حاجت روا شن هر کس این نوشته رو خوند با پروژه شاد کردن دوستان همراه شه و دوستاشو شاد کنه:hapydancsmil:اینقد انرژی بخشه لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ شیره ی درخت بنه بخور هر درد معده ای رو درمان می کنه روزی یه مثقال بخور تا زمانی که خوب بشی خیلی خاصیت داره زخم رو درمون می کنه برا دندون هم خوبه لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ مرسی.... شما سوگند پزشکی یاد کردین آیا؟ لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: رفتم نماز عید.... خیلی یهویی شد... تصمیم نداشتم برم... ولی یهویی دلم نماز عید خواست :hapydancsmil:کلی انرژی گرفتم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ نه ولی اگه لازم باشه تا پایان وقت اداری امروز یاد می کنم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ پس خواهشا زودتر.... من بدون سوگند پزشکی نمی تونم به نسخه شما اعتماد کنم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ امروز صبح با هفت هشتا از بچه ها با هم یاد کردیم یادش بخیر چه دوران خوبی بود دوران دبیرستان لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: خوشحالم.... ساعت 3:55 نیمه شب می باشد... من موفق شدم جی آی اس رو بنصبم..... به افتخار خودم:a030: لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ یه دارو واسه سر وقت خوابیدن، سر وقت بیدار شدن، کلا دارو با برنامه شدن می خوام لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ دارم می رم خونمون بسی خوشحالم و احساس شور و شعف می دارم لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: با دو تا از دوستای قدیمیم حرفیدم... کلی ذوقیدم پشت تلفن :hapydancsmil: چند تا جمله خوشملم دیدم که ذوقیدم.... از اونجایی که خیلی خوبم میزارم اینجا تا شما هم بذوقین " بخشی از زندگی چیزی است که ما خود میسازیم. بخش دیگر را دوستانی میسازند که انتخاب میکنیم." " آن دوستی را که در برنامهاش برای من وقت پیدا میکند ارج مینهم، اما آن دوستی را که بدون مراجعه به برنامهاش برای من وقت پیدا میکند عزیز میدارم." :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده