fatyjo0on 1963 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 یه احساس شادی دیگه که باز بر می گرده به معده یه ذرت مکزیکی توپ آماده کردم ...الان دارم می خورم:hapydancsmil:
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 یه پروژه شروع کردمپروژه شاد کردن دوستان قدیمی توصیه اکید به همه که شمام شروع کنید این پروژه رو....خیلی خوبه.... از طریق ملاقات حضوری- ایمیل- زنگ زدن- اس ام اس و .... به هرحال هر جور که می تونید خوشحالشون کنید...اینقد حس خوبی وقتی می بینم دوستام از کارم ذوق مرگ میشن بعد از ظهرم میخوام یکی دیگه از دوستامو ذوق مرگ کنم... الان خوشحالم زندگی کوتاه تر از اونی که فکرشو می کنید...اجازه ندین مشکلات این شادی ها رو ازتون بگیره
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 23 شهریور، 2013 هلال ماه رو دیدم........خیلی زیبا بود....دعا فرج رو خوندیم و کلی هم دعا کردم....واسه دوستامم دعا کردم و کلی انرژی فرستادم واسشون:hapydancsmil: امیدوارم همه به آرزوهاشون برسن
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 24 شهریور، 2013 دیروز یه ساعتی درس خوندم از عصر دیروز تا حالا تو استراحت مطلقم!!! دیشبم درست و حسابی نخوابیدم...الانم یه غذا توپ خوردم یه خواب باحال بزنم....هم کم خوابی دیشب جبران شه...هم اینکه وظیفه واجب خوابیدن بعد ناهار رو که خیلی وقته انجام ندادم رو انجام بدم
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 8 مهر، 2013 رفتیم پارک...ترقه انداختیم... تاب بازی هم کردیم... و آقای نگهبان پارک داشت نی می زد....اینقد باحال بید.... کلا حس و حال خوبی بید:hapydancsmil: در ضمن امتحانمم خراب کردم:icon_pf (34):من که قرار هست واسه اعلام نتایج گریه کنم....الان رو با خوشحالی سر می کنم...این گریه بعد امتحانم طلب می مونه واسه اعلام نتایج پس الان خوشحالیم
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 10 مهر، 2013 ماه رمضون! روزه گرفتم قبل از افطار دعا کردم کلا ماه رمضون ماه انرژیه.........خیلی خوب بود
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 12 مهر، 2013 :hapydancsmil: سوپ پزیدم:hapydancsmil: ته نگرفت...نسوخت...:hapydancsmil: رنگ و بوش که خیلی خوب شده...امیدوارم طمعشم خوب باشه:hapydancsmil: الان احساس سرآشپز بودن بهم دس داده
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 13 مهر، 2013 :hapydancsmil: کیک پزیدم...قیافه اش اونجور که خواستم نشده ولی امیدوارم طمعش خوب شده باشه:hapydancsmil: سوپ دیشبم خیلی خوشمزه بود:hapydancsmil:
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 20 مهر، 2013 :hapydancsmil: یه پروژه داشتم شاد کردن دوستان قدیمی اینقد جواب داد:hapydancsmil: خدا چن برابر دلمو شاد کرد.....یه کسایی اس دادن که اصلا فکرشم نمی کردم :icon_gol: دوستای چند سال پیشم.... الانم یکیشون پیام داد:hapydancsmil: مرسی خدا جونم
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 20 مهر، 2013 الان به دو تا از دوستام که منو بی وفا و نامرد می دونن اس دادم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :hapydancsmil: یه لیوان بزرگ شربت زدم گذاشتم فریز تگری شه واسه دم اذون:hapydancsmil:چقد امروز تشنه ام سر سفره افطارم همه دوست جونامو دعا می کنم ..اول سالم و سلامت باشه و بعد هم حاجت روا شن هر کس این نوشته رو خوند با پروژه شاد کردن دوستان همراه شه و دوستاشو شاد کنه:hapydancsmil:اینقد انرژی بخشه
afshin18 11175 ارسال شده در 21 مهر، 2013 شیره ی درخت بنه بخور هر درد معده ای رو درمان می کنه روزی یه مثقال بخور تا زمانی که خوب بشی خیلی خاصیت داره زخم رو درمون می کنه برا دندون هم خوبه
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 9 آبان، 2013 :hapydancsmil: رفتم نماز عید.... خیلی یهویی شد... تصمیم نداشتم برم... ولی یهویی دلم نماز عید خواست :hapydancsmil:کلی انرژی گرفتم:hapydancsmil:
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 14 آبان، 2013 پس خواهشا زودتر.... من بدون سوگند پزشکی نمی تونم به نسخه شما اعتماد کنم
afshin18 11175 ارسال شده در 14 آبان، 2013 امروز صبح با هفت هشتا از بچه ها با هم یاد کردیم یادش بخیر چه دوران خوبی بود دوران دبیرستان
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 15 آبان، 2013 :hapydancsmil: خوشحالم.... ساعت 3:55 نیمه شب می باشد... من موفق شدم جی آی اس رو بنصبم..... به افتخار خودم:a030:
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 15 آبان، 2013 یه دارو واسه سر وقت خوابیدن، سر وقت بیدار شدن، کلا دارو با برنامه شدن می خوام
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 16 بهمن، 2013 :hapydancsmil: با دو تا از دوستای قدیمیم حرفیدم... کلی ذوقیدم پشت تلفن :hapydancsmil: چند تا جمله خوشملم دیدم که ذوقیدم.... از اونجایی که خیلی خوبم میزارم اینجا تا شما هم بذوقین " بخشی از زندگی چیزی است که ما خود میسازیم. بخش دیگر را دوستانی میسازند که انتخاب میکنیم." " آن دوستی را که در برنامهاش برای من وقت پیدا میکند ارج مینهم، اما آن دوستی را که بدون مراجعه به برنامهاش برای من وقت پیدا میکند عزیز میدارم." :hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده