Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ سلام نظرات در مورد میتینگ جمعه رو بگید لطفا ! لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من فعلا موافقم ولی مگه مورتا نگفت نمی تونه جمعه بیاد؟؟؟ لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ جمعه عصر ساعت 4.5 همون جای قبلی ! چطوره ؟! لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ مهرزاد جمعه نمیاد؟ اگه نیاد بزاریم برا هفته ی بعد! لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ مهرزاد به من گفت اگه 5 شنبه عصر باشه بهتره ! 5 شنبه هم که فهیم میگه من نمیام ! به نظر من همون هفته ی بعد باشه بهتره لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ آره از الان اوکی کنیم برای هفته ی بعد! لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خب بریم سروقت شیرینیا ! امین شیرینی چی میخوای بدی ؟! مثل فهیم باشا ! گفت میخوام برا همتون پیتزا بخرم ! لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ شاید منم این جمعه بیایم شاید .شاید هم اون جمعه بیایم شاید.... من موافقم ..... البته من 5 شنبه برای یه کاری دارم میرم نایین امیدوارم کارم تموم بشه و جمعه عصر اصفهان باشم .... کلا شما کاری به من نداشته باشید برنامه ریزی بکنید تاریخ ، ساعت و مکانش رو یه لطفی بکنید بهم اطلاع بدید. تا جایی که بتونم سعی میکنم بیام سپاس فراوان..... لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ منم اگه قابل دونستید میام با روزش مشکل ندارم موافقم لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ میخوام یه روزی باشه که همه باشن ! لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ من چی کار کنم :icon_pf (34): به نظرم جمعه باشه ... سعی میکنم بتونم بیام هفته بعد قطعا نمیتونم ... البته مهم بقیه اند ...:ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ مثل فهیم باشا ! گفت میخوام برا همتون پیتزا بخرم ! فهیمه غلط کرده همچین حرفی زده :w00: به نظرم هفته آینده خوبه آخه راحله هم می تونه بیاد من 5 شنبه ها 5 به بعد می تونم بهتون ملحق بشم لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر خودمم جمعه یا 5 شنبه هفته ی آینده باشه بهتره ! در مورد مکانش چی ؟! نظری ندارین ؟! لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ فهیمه غلط کرده همچین حرفی زده عه ؟! فهیم ؟! این حرفا چیه ؟! مدارکشم موجوده ها ! بگم ؟!:biggrin: لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ چی شد این قرار ؟؟ شد هفته دیگه ؟ لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ چی شد این قرار ؟؟شد هفته دیگه ؟ با اجازتون شد هفته ی دیگه که بعضی دوستان هم بتونن بیان ! فقط هفته ی دیگه نظر من روی 5 شنبه ست ! لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ 5 شنبه هفته آینده شد دیگه نظری دیگه ؟؟؟ نبود؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ همون 5 شنبه خوبه ساعتش چند باشه؟ و کجا؟ لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ ساعت 4.5 باشه که فهیم 5 به بعد بهمون ملحق بشه ! مکانش هم هشت بهشت جای قبلی باشه بهتره ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده