partow 25305 ارسال شده در 6 آبان، 2011 سنام ملیکم!!شما ها 24 ساعته آن هستین؟ علیک سلام ... نه ما 24 ساخته آن نیستیم ... 8یا 9 ساعت آنیم ... که بهترین استفاده رو میبریم ...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آبان، 2011 آره؛ بذاریم آخرا؛ چون ممکنه زودتر اخراج شیم؛آخر بمونه بهتره
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آبان، 2011 منم از 2 تا 8 بعد 10 تا 12 هستم، بقیشو میخوابم و میخورم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آبان، 2011 عههههه، تو کجا بودی به نوترون حمله کردیم؛ به حمید و..... دهه زهراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
partow 25305 ارسال شده در 6 آبان، 2011 عههههه، تو کجا بودی به نوترون حمله کردیم؛ به حمید و..... دهه زهراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا رحمااااااان ... جات خالی ... با ونوس و حمید سی اف دی رفتیم پروفایل نیوترون ... ولی یهو رسید ... ونوس خیلی اکتیوه کهههههههههه
partow 25305 ارسال شده در 6 آبان، 2011 آخه من نبودم چطور دلتون اومد؟ اتفاقاً جا تو و یکتا خیلی خالی بود ... حیف شد ...
M!Zare 48037 ارسال شده در 6 آبان، 2011 زهرا از کجا میشه فهمید اینجا پست جدید گذاشته میشه؟راهی نیست که اعلام کنه؟ mechjj رو میدونم جنبه شوخی رو داره.دیگه....باید حواسمون باشه پروفایلی که میریم جنبه شوخی داشته باشه
M!Zare 48037 ارسال شده در 6 آبان، 2011 اتفاقاً جا تو و یکتا خیلی خالی بود ... حیف شد ... تو و یکتا کیه؟پست رو خود یکتا داده
partow 25305 ارسال شده در 6 آبان، 2011 هرا از کجا میشه فهمید اینجا پست جدید گذاشته میشه؟راهی نیست که اعلام کنه؟mechjj رو میدونم جنبه شوخی رو داره.دیگه....باید حواسمون باشه پروفایلی که میریم جنبه شوخی داشته باشه هست ... وارد صفحه گروه که میشی ... سمت چپ ... رو ابزارهای گروه کیلیک کن و دومی رو انتخاب کن (عضویت در گروه)... واسه به اشتراک گذاشتن گروه ، که در کنترل پنلت می تونی تییرات و پست های جدید رو ببینی ...
partow 25305 ارسال شده در 6 آبان، 2011 mechjj رو میدونم جنبه شوخی رو داره.دیگه....باید حواسمون باشه پروفایلی که میریم جنبه شوخی داشته باشه دقیقاً ...جنبه بسی مهمه ...
M!Zare 48037 ارسال شده در 6 آبان، 2011 من که خیلی وقته آمادم...میرم 10 مین دیگه میام...هدف رو بهم خبر بدید...
partow 25305 ارسال شده در 6 آبان، 2011 اوکی ... تا دو دقیقه دیگه ... هادی ناصح http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=888
ارسال های توصیه شده