am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ و آثار ارزشمند تاريخي از جمله؛ ميل امام و قلعه و برج گرماور، شاه نشين گورج، خانه هاي تاريخي خاندان صوفي و بقاع متبرکه باباجان دره، سرتربت دراملش، محوطه هاي باستاني تول و مجموعه بناهاي مريان و آق اولر و بناهاي کاخ سردار امجد و قلعه تاريخي ليسار در تالش، يادمان هاي تاريخي، فرهنگي اسپه مزگت (مسجد سفيد) و پل آجري پونل و قلعه زرين کول و گورستان باستانفي رفيه رود، ماينرود و وسکه، آثار تاريخي زيارتي امام زاده ابراهيم و امام زاده اسحاق در شفت و شهرک تاريخي فرهنگي ماسوله و انتخاب آن به عنوان نماينده کشور ايران در طرح ميراث فرهنگي و گردشگري از بين هشت کشور آسياي ميانه و هيماليا و قلعه عظيم تاريخي رودخان در فومن، مسجد جامع لاهيجان و اکبريه، بقاع متبرکه شيخ زاهد گيلاني و چهار پادشاهان، آرامگاه کاشف السلطنه (موزه چاي شمال)، مسجد جامع، پل خشتي، بقعه متبرکه آقا سيدحسين و آقا سيدمحمد (سفيد آستانه) و بقعه دوازده امام زادگان ملاط در لاهيجان و لنگرود مي باشد. لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ مهندس در مورد همین کجید که گفتی یکم توضیح میدی؟ من تا حالا نشنیده بودم اسمشو لینک به دیدگاه
MELINI 1178 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ گیلان عععععععععععععععععععععششششششششششققققققققققققققققق است......... دلم خیلی براش تنگ شده........................... لینک به دیدگاه
MELINI 1178 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ بیز چوخ چوخ ارادت واریمیز هااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده