pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ بابا پرسپولیسی های گل کجایییییییید :w00: :w00: :w00: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ من اينجاااااااااام:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ پرسپولیس پرسپولیس پرسپولیس پرسپولیس لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ :a030:salam be hamegi dusetun daram bordhaye 2-0 motavalye arteshe sorkhe asiye ro be hamegi tabrik migam لینک به دیدگاه
dashjavad_shahrsazi 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ سرور هر چی مرده استقلالی نامرده وقتی میاد استادیوم 6 تایی بر میگرده لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ سیلام پرسپولیس سروره کی این ایمان و راه داده اینجا:w00: لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ خودت سولاخی... یه نگاهی بخودت بنداز انداختم...! نخیر همونی که گفتم Puncture پرسپولیس سروره کی این ایمان و راه داده اینجا:w00: حس کردم از یه جای انجمن سردی میاد تو! :ws6: دیدم این آلبومه یه زره ازش سوراخه بوده! نگو که درست اومدم!! :Laie_28: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ ايمان جان خودت ميري بيرون يا بيرونت كنم؟:167: لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به همگي..... ايمان خودت سوراخي...:ws2: لكه هاي خودتو به پرسپوليس نچسبون... استقلال از سوراخم گذشته من كه استقلالو تيم حساب نميكنم... J U S T-P E R S P O L I S لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده