sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ سلام معمارا كه اينقدر بي حال نيستن پس چرا بي كاريند يه جنب و جوشي داشته باشيد:w410: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااام:ws2:....به نظره من هر چی به معماری مربوط می شه عاااااااااااالیه.. لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سلام..میشه من هم بیام تو گروهتون؟ لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ پس چرا هیچکس اینجا نیست؟ من یه پیشنهاد دارم... میگم همگی با هم یه اثر از یه معمارو تحلیل کنیم..از نظر پلان،حجم،نماو... این کار تو طراحی خیلی کمکمون میکنه.. یا میتونیم به گروههای 3-4 نفری تقسیم بشیم هرکدوم یه معمار رو معرفی کنیم.. منظورم از معرفی تحلیل کارهاش،رسیدن به یه سری عناصرثابت تو کار اون معمار. لینک به دیدگاه
monir arch 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ من با ملینا موافقم. استارتر اینجا کجاس؟:w00: همین جوری شلوغی نمیکنین که ادم حوصلش نمیاد که زود زود بیاد دیگه:w00: لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ جانم ؟ استارتر اینجایه :banel_smiley_52:کاری داشتید ؟ لینک به دیدگاه
monir arch 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ ااااااا اینجایین؟:167: یه جمع بندی کنین و موضوعی رو انتخاب کنین و به همه بگین موضوع چیه که همه فعالیت و شرو کنن (البته سعی کنین بعد امتحانا و تحویل باشه)لطفا اگه با پیام خصوصی هم بگین خوب میشه چون من وقتی میبینم خصوصی دارم میام شاید دوستان هم اینجوری باشن لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگی ممنون که اینقدر مشتاق هستید و پیگیر لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااام به معمارای گل و گلاب لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ خوب...برو بچه گله معمار...پیشنهادی پیزی برای ترکوندنه معماری دارید یا نه؟ لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ سلام. همگی خوبید؟ :flowerysmile: پیشنهاد های خوبی داده شده، پس چرا شروع نمی کنید؟ لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ اوهوییییییییی چرا داد میزنی ها ؟ :w00: علیک سلام :w00: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به دوستای معمار خودم :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده