sarai 769 ارسال شده در 28 مرداد، 2010 سلام معمارا كه اينقدر بي حال نيستن پس چرا بي كاريند يه جنب و جوشي داشته باشيد:w410:
*mini* 37778 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 سلااااااااااااااام:ws2:....به نظره من هر چی به معماری مربوط می شه عاااااااااااالیه..
*ملینا* 1582 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 پس چرا هیچکس اینجا نیست؟ من یه پیشنهاد دارم... میگم همگی با هم یه اثر از یه معمارو تحلیل کنیم..از نظر پلان،حجم،نماو... این کار تو طراحی خیلی کمکمون میکنه.. یا میتونیم به گروههای 3-4 نفری تقسیم بشیم هرکدوم یه معمار رو معرفی کنیم.. منظورم از معرفی تحلیل کارهاش،رسیدن به یه سری عناصرثابت تو کار اون معمار.
monir arch 31 ارسال شده در 6 شهریور، 2010 من با ملینا موافقم. استارتر اینجا کجاس؟:w00: همین جوری شلوغی نمیکنین که ادم حوصلش نمیاد که زود زود بیاد دیگه:w00:
monir arch 31 ارسال شده در 8 شهریور، 2010 ااااااا اینجایین؟:167: یه جمع بندی کنین و موضوعی رو انتخاب کنین و به همه بگین موضوع چیه که همه فعالیت و شرو کنن (البته سعی کنین بعد امتحانا و تحویل باشه)لطفا اگه با پیام خصوصی هم بگین خوب میشه چون من وقتی میبینم خصوصی دارم میام شاید دوستان هم اینجوری باشن
*mini* 37778 ارسال شده در 10 مهر، 2010 خوب...برو بچه گله معمار...پیشنهادی پیزی برای ترکوندنه معماری دارید یا نه؟
sara_arch 2070 ارسال شده در 19 مهر، 2010 سلام. همگی خوبید؟ :flowerysmile: پیشنهاد های خوبی داده شده، پس چرا شروع نمی کنید؟
ارسال های توصیه شده