mitil 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۸ سلام این گروه واسه این تشکیل شده که هرکی هنرمنده بیاد اینجا و عضو شه و اثر هنری خودشو یا علاقه ی هنریشو معرفی کنه و دربارش یه توضیحیم بده. لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۸ سلام میتیل خوبییییییییییییییییی؟ الان گروهت رو دیدم عسیسم منم عضویدم الان میگم بقیه بچه ها هم بیان لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۸ ماهم راه میدین.................. لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۸ منم بیام؟ آخه هنرمند نیستم، ولی هنر رو دوس دارم!!!:ws2: لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من اونقدرا هنر ندارم اما 2تا تابلوی زیر کار خودمه لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ سلام بااجازتون منم ميام، يكم از اولاى راه هنررو رفتم باقيشم اگه بذارننننن...!! ميرم! لینک به دیدگاه
adel33 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ سلام هنرمندان گل ..من هنرمند نیستم ولی یکمی نقاشی با زغال رو بلدم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ سلام من اومدم آخه بهم میگن هنرمندی حتما هستم دیگه حالا اومدم اینجا پیشتون لینک به دیدگاه
mohammad genius 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ haja honar bashe manam hastam alanam ba ejazatun injam لینک به دیدگاه
mahmoud haghighat 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان داستان كوتاه و طراحي چهره،ميتونم بيام تو ... لینک به دیدگاه
forozan 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ سلام منم یه هنر مندم اما هنری از خودم ثبت نکردم لینک به دیدگاه
forozan 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ منم برام خودم زینت الات درست میکنم یعنی هنرمندم دیگه لینک به دیدگاه
forozan 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ سلام منم یه هنر مندم اما هنری از خودم ثبت نکردم لینک به دیدگاه
M@hya 1123 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ سلام منم عاشق کارهای هنری ام،نقاشی و طراحیم خوبه... خوشحالم از آشناییتون لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ سلام هنرمندان عزیز... الهامم..:w73: نمیدونم چقدر هنرمندم ولی حدود چند سالی هست که نقاشی کار میکنم البته بیشتر چهره!!! راستی یادم رفت بگم مربی نقاشی کودکانم هستم...:babygirl: لینک به دیدگاه
farid civil 156 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ سلام تو این گروه قراره چه فعالیتی بشه آخه من چند وقتیه ساز می زنم سه تار و تنبور ولی هنرمند نیستم اون یه بحث دیگست لینک به دیدگاه
sakh.sakhan 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به همگی .من مهدیه هستم. اسم کاربری منsakh.sakhanهستش. گرافیک خوندم و خیلی هم دوسش دارم:shad: لینک به دیدگاه
sakh.sakhan 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ حتما توی مسابقه عکاسی :shad:عودلاجان ما شرکت کنید:camera2: لینک به دیدگاه
sahel5 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به همگی .هنرمند نیستم ولی یه خورده طراحی بلدم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده