Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ خیلی بدین تا دیدین من رفتم اومدین اصلا خیلی باهاتون قهرم من میرم سر کلاس پس برو دیگه!!!! چرا اینجایی؟؟؟ هنوز نیودم دانشگاه امروز میخوام حرکت کنم 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ میبینم که تاپیک به شدت فعاله و همه در تکاپو بوده اند! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ خیلی بدین تا دیدین من رفتم اومدین اصلا خیلی باهاتون قهرم من میرم سر کلاس 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ خیلی بدین تا دیدین من رفتم اومدین اصلا خیلی باهاتون قهرم من میرم سر کلاس مینــا جون قهر نباش :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ چه آدمای مهلبونی اینجا هست...کلی از اون پستای دیشب من تشکر کردن 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ خیلی بدین تا دیدین من رفتم اومدین اصلا خیلی باهاتون قهرم من میرم سر کلاس مينا هنوز خدارو بغل نكردي؟! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سمندون .........................................................................................حاضر 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ چه آدمای مهلبونی اینجا هست...کلی از اون پستای دیشب من تشکر کردن 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ پس برو دیگه!!!!چرا اینجایی؟؟؟ هنوز نیودم دانشگاه امروز میخوام حرکت کنم رفتم دیگه ایشالله به سلامت میرسی اینجا!!! لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ میبینم که تاپیک به شدت فعاله و همه در تکاپو بوده اند! بله همینطوره اما 195 صفحه کم بوده یه مقدار تو فعالیت ها کوتاهی شده ک ایشالله جبران میشه:ws2: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ مینــا جون قهر نباش :aghosh: ب خاطر تو آشتی شدم 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ هیچ موقه نسبت ب خودم حس خاصی نداشتم آدمی شدم که حتا فراموش میکنه ک دیگه خاطراتشم فراموش کرده،خاطراتی مث ریگ توی راهی ک خیلی کوتاهه نبودن خیلی راحت تره... 1. كه چي مثلا" ((ـه)) ها رو نميذاري؟ 2.هنوز خدارو بغل نكردي ؟! 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ مينا هنوز خدارو بغل نكردي؟! چرا دلت بسوزهههههههههه!!!!!:2525s: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ 1. كه چي مثلا" ((ـه)) ها رو نميذاري؟ 2.هنوز خدارو بغل نكردي ؟! دوست دارم اینطوری بنویسم لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ ب خاطر تو آشتی شدم ای جــان :aghosh: خوبی؟ چه خبر؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ دوست دارم اینطوری بنویسم ايشششششششششش خيلي مسخره س! :icon_razz: پس اينم اونجوري كن! آدمی شدم که حتا فراموش میکنه 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ [FLASH=width=2 height=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده