mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ بچه ها واقعا ازتون عذر میخوام که اینا رو گفتم اما صبر آدما حدی داره ببخشید از صفحه بعد کسی حرف دعوا رو نمیزنه 4 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ 10 صفحه دیگه با دعوا رفتین جلو! اگه مردین بریزین وسط هم دیگرو بزنیم من تک شما همه ، تازه دستامم میبندم 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ 10 صفحه دیگه با دعوا رفتین جلو! اگه مردین بریزین وسط هم دیگرو بزنیممن تک شما همه ، تازه دستامم میبندم من آخه دعوا بلد نیسسم که اما میتونم نیشگون بگیرم باشه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ از این 2 تا جملش معلوم بود واس چی اومده اینجا: من با آدمای عوضی لاس نمیزنم اگه عوضی نبود لاس میزدی؟ باشه اون (شادمهرباز) ماله خودت مگه قرار بود ماله تو باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ از این 2 تا جملش معلوم بود واس چی اومده اینجا: اگه عوضی نبود لاس میزدی؟ مگه قرار بود ماله تو باشه؟ گفتم که از این ب بعد دعوا نمیکنیم اینجا مثه قدیم میشه باشه؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ گفتم که از این ب بعد دعوا نمیکنیماینجا مثه قدیم میشه باشه؟؟؟؟؟ گفتی از صفحه بعد هنوز 4 تا پست دیگه مونده تا صفحه بعد 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ كوههاي عظيم پر از چشمه اند و قلبهاي بزرگ پر از اشك.,ژوزف روو 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ مدرسه، خوابهای مرا قیچی کرده بود . نماز مرا شکسته بود . مدرسه، عروسک مرا رنجانده بود . روز ورود، یادم نخواهد رفت : مرا از میان بازیهایم ربودند و به کابوس مدرسه بردند . خودم را تنها دیدم و غریب ... از آن پس و هربار دلهره بود که به جای من راهی مدرسه میشد....(اتاق آبی - صفحه ۳۳) 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ گفتی از صفحه بعد هنوز 4 تا پست دیگه مونده تا صفحه بعد الان دیگه میره صفحه بعد دعوا تموم شد 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ بچه هاااااااااااااااااااا!!!! من یه چیزی الان دیدم قالب سایت دانشگاه چ باحال شدهههههههههههههههههههه ااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییییول خیلی خوب شده بلاخره ی کار مثبت تو عمرشون انجام دادن 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ بچه هاااااااااااااااااااا!!!!من یه چیزی الان دیدم قالب سایت دانشگاه چ باحال شدهههههههههههههههههههه ااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییییول خیلی خوب شده بلاخره ی کار مثبت تو عمرشون انجام دادن لینکشو بنداز ما هم بریم 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ لینکشو بنداز ما هم بریم برو تو گوگل بگرد پیدا میکنی چرا شادمهر نیومد نگرانم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ برو تو گوگل بگرد پیدا میکنیچرا شادمهر نیومد نگرانم برو دم خونشون پیداش میکنی 2 لینک به دیدگاه
h-m taheri 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ ایول شماها چقدر فعالین!!!!!!!!:w139: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ سلام سلام خوابالوووهاااا :626gdau: 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ بچه هاااااااااااااااااااا!!!!من یه چیزی الان دیدم قالب سایت دانشگاه چ باحال شدهههههههههههههههههههه ااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییییول خیلی خوب شده بلاخره ی کار مثبت تو عمرشون انجام دادن سلام میناییی....شطوری ؟؟ :2525s: تازه دیدییییی ؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ ایول شماها چقدر فعالین!!!!!!!!:w139: سلام....شما هم علوم تفریحاتی بودین ؟؟ :w127: 2 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ سلام سلام خوابالوووهاااا :626gdau: سلام 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ سلام چه عجب سلاااااام....حال شما ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده