TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ من همین الان ساعت 5.30 دقیقه صبح روز 1 شنبهتصمیم گرفتم که بیخیال روز دوشنبه شمو نرم یونی خدایا دارم میمیرم... هر چی رگ تو چشامه زده بیرون قرمزه قرمزه دعا کنین زودتر خوب شم میخوام بیام یونی البته دیشب خواب دیدم ک دیر رسیدم واسه کلاس انقلاب 5 شنبم...چ حس بدی بود مینا جان نکن این کارو با خودت:icon_pf (34):بابا منم که بچه مثبتم از شنبه میرم حالا چرا حالت بده عزیزم؟ وای گفتی انقلاب یاد این مرتیکه نقوی افتادم.کسی می شناسدش؟ اول فک می کردیم خیلی آدم با شخصیته.جلسه آخر گفت من با آقای احمدی نژاد همکلاس بودم خیلی آدم خوب و مردمیه ه. مردک:brodkavelarg: تو مجلسه.فک کنم نماینده ورامین باشه.همش هم میاد تی وی زر زر می کنه در مورد دولت :w00: :167: نرو یونی نرو یونی نرو یونی بابا 4 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها کجایید؟بابا دست زیاد شد بقیه یونیا هم اومدن خودی نشون میدنا 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ مینا جان نکن این کارو با خودت:icon_pf (34):بابا منم که بچه مثبتم از شنبه میرمحالا چرا حالت بده عزیزم؟ وای گفتی انقلاب یاد این مرتیکه نقوی افتادم.کسی می شناسدش؟ اول فک می کردیم خیلی آدم با شخصیته.جلسه آخر گفت من با آقای احمدی نژاد همکلاس بودم خیلی آدم خوب و مردمیه ه. مردک:brodkavelarg: تو مجلسه.فک کنم نماینده ورامین باشه.همش هم میاد تی وی زر زر می کنه در مورد دولت :w00: :167: نرو یونی نرو یونی نرو یونی بابا منم دیگه تصمیم گرفتم از شنبه برم تو استادامون نمیشناسمش حتمی واسه دانشکده شماس سارا سرما خوردم دارم میمیرم هر چند لحظه که فرصت میکنم پخش زمین میشم نای راه رفتن هم ندارم ای خدا بگم داداشمو چی کار نکنه رو ب روش خوابیده بودم آقا سرفه کرده بود سمت من!!!آتیش پاره حالا میشینه به من میخنده با این حال عاشقشم ایشالله زودی خوب میشم:) 4 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ منم دیگه تصمیم گرفتم از شنبه برمتو استادامون نمیشناسمش حتمی واسه دانشکده شماس سارا سرما خوردم دارم میمیرم هر چند لحظه که فرصت میکنم پخش زمین میشم نای راه رفتن هم ندارم ای خدا بگم داداشمو چی کار نکنه رو ب روش خوابیده بودم آقا سرفه کرده بود سمت من!!!آتیش پاره حالا میشینه به من میخنده با این حال عاشقشم ایشالله زودی خوب میشم:) آخی ایشالله زودی خوب شی :aghosh::flowerysmile: خب عزیزم یه جا آروم بگیر سرماخوردی که نباید راه بری باشه عزیزم ما که چیزی نگفتیم سلام برسون:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ ایول من تو را یک دانشجوی نمونه می ناممعوضه سیاوش , فرانه رو اینجوری میبرن دانشگاه شروع ترم یک هفته بعد از شروع ترم دو هفته بعد از شروع ترم قبل از میان ترم در طول امتحان میان ترم بعد از امتحان میان ترم قبل از امتحان پایان ترم اطلاع از برنامه پایان ترم 7 روز قبل از پایان ترم 6 روز قبل از پایان ترم 5 روز قبل از پایان ترم 4 روز قبل از پایان ترم 2 روز قبل از پایان ترم 1 روز قبل از پایان ترم شب قبل از امتحان 1 ساعت قبل از امتحان در طول امتحان هنگام خروج از سالن امتحان __________________ خودت چجوری میری یونیی ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ خودت چجوری میری یونیی ؟؟؟ گفتم که منو اینجوری میبرن:banel_smiley_52: اون شکلک ها هم دقیقا حکایت منه اول ترم میگم میشنم تپل میخونم ولی لای کتابم باز نمیکنم آخر ترم که درسا رو نگاه میکنم اینجوری فکم می افته! 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ گفتم که منو اینجوری میبرن:banel_smiley_52: اون شکلک ها هم دقیقا حکایت منه اول ترم میگم میشنم تپل میخونم ولی لای کتابم باز نمیکنم آخر ترم که درسا رو نگاه میکنم اینجوری فکم می افته! همیشه انقد موهات تو چشته ؟؟ درس خوندنو از من یاد بگیر.... 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ همیشه انقد موهات تو چشته ؟؟ درس خوندنو از من یاد بگیر.... نه بابا فرانه قیافش کپیه شاهرخ استخری ه!!! من که شب امتحان یه نگاه میندازم رو کتاب کلشو حفظ میشم:دی 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ نه بابا فرانهقیافش کپیه شاهرخ استخری ه!!! من که شب امتحان یه نگاه میندازم رو کتاب کلشو حفظ میشم:دی سلااااام میناجونیییی... جدی میگی شبیهه اونه ؟؟!!! میگم ضریب هوشیت چند مینا ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها یه علوم تحقیقاتی ه دیگه به جمع ما اضافه شد آقایeng.esmail خیلی خیلی خیلی خوشحالم که اومدی تو جمع ما 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ سلااااام میناجونیییی...جدی میگی شبیهه اونه ؟؟!!! میگم ضریب هوشیت چند مینا ؟؟ سلام تو خوبی؟؟؟؟ آره البته من ندیدمش خب دیگه من خیلی باهوشو با استعدادم:ws2: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها یه علوم تحقیقاتی ه دیگه به جمع ما اضافه شدآقایeng.esmail خیلی خیلی خیلی خوشحالم که اومدی تو جمع ما مگه علوم تفریحاتی نبودن ؟؟؟ :w127: تبلیک میگم....خوش اومدین :wubpink: شیرنیش کووو ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ این یکی هم مال خودم اگه کسی سرما خورده میتونه یکیشو ورداره 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ من نه... امسال به جمع شما اضافه شدم.. یعنی از این ترم :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها دلیل گذاشتن این چیزای خوشمزه تو اینجا اینه: 1/شما خوشتون بیاد و دلتون بخواد 2/اسماعیل خوشش بیاد و دلش آب شه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها دلیل گذاشتن این چیزای خوشمزه تو اینجا اینه:1/شما خوشتون بیاد و دلتون بخواد 2/اسماعیل خوشش بیاد و دلش آب شه نامرد :w00: حالا میام میکشمت 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ نامرد :w00:حالا میام میکشمت آقا رو باش چ طلبکار شد کل تاپیک یونی رو واسش شیرینی بارون کردم حالا میخواد بیاد قاتل من بشه:w00: تاحالا دیدی قاتل زودتر از مقتول بمیره؟؟؟؟ قبل از اینکه منو بکشی دخلت اومده بچه :167: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ آقا رو باشچ طلبکار شد کل تاپیک یونی رو واسش شیرینی بارون کردم حالا میخواد بیاد قاتل من بشه:w00: تاحالا دیدی قاتل زودتر از مقتول بمیره؟؟؟؟ قبل از اینکه منو بکشی دخلت اومده بچه :167: تا حالا توی این ساعت از روز خودکار رفته توی دماغت؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده