shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ ميگم يه هم يوني مون بودا اونوررررررررررر ... اسمش گل پونه بود فك كنم ... پلاسمايي هم بود كجاس ؟؟ دلم واسش تنگيده 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ ميگم يه هم يوني مون بودا اونوررررررررررر ... اسمش گل پونه بود فك كنم ... پلاسمايي هم بود كجاس ؟؟ دلم واسش تنگيده پلاسمایی؟ :w70: اصولا همه پلاسمایی ها جای دلتنگی دارن 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ ميگم يه هم يوني مون بودا اونوررررررررررر ... اسمش گل پونه بود فك كنم ... پلاسمايي هم بود كجاس ؟؟ دلم واسش تنگيده خدایا قسمت کن!!! عجب هم یونی دارماااا!!!! 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ من یه سال هم نباشم هیچ کسی سراغ منو نمیگیره!!! هیشکی منو دوست ندااااااااره بلههههههههه! 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ من یه سال هم نباشم هیچ کسی سراغ منو نمیگیره!!!هیشکی منو دوست ندااااااااره بلههههههههه! 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ من یه سال هم نباشم هیچ کسی سراغ منو نمیگیره!!!هیشکی منو دوست ندااااااااره بلههههههههه! 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ داغ دلتون انگار تازه شد یا دلتون واسم سوخت؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ شما چرا همش میای تشکر میکنی در میری؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ پلاسمایی؟ :w70:اصولا همه پلاسمایی ها جای دلتنگی دارن تو كي بيدي؟؟؟ نكنه خودتيييييييييييييي ؟ خدایا قسمت کن!!!عجب هم یونی دارماااا!!!! ميناي باباااااااااااااااا چي ميگي؟؟؟ ...همه ميدونن يه علوم تفريحاته هو يه ميناي بابا ! اين ترو بلووو گل پونه نيس؟؟؟؟ تو چرا گريه ميكني بشه ؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ تو كي بيدي؟؟؟ نكنه خودتيييييييييييييي ؟ ميناي باباااااااااااااااا چي ميگي؟؟؟ ...همه ميدونن يه علوم تفريحاته هو يه ميناي بابا ! اين ترو بلووو گل پونه نيس؟؟؟؟ [/b] تو چرا گريه ميكني بشه ؟؟؟؟ [/color] همینی که گفتم دیگه!! نه اسمش ساراست!! گلپونه یوزرنیمش چی بود؟؟؟من یادم نیس 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ راستی یه آهنگ قدیمی بود که اسم آهنگ نیلوفر بود که اندی و کوروس اون دوباره خوندن خواننده اون آهنگ قدیمیه میدونی کی بود؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ ما آمدیم خراب بشه این یونی در پیت :brodkavelarg: رر انتخاب واحد که تا 4 بیدار بودم آخرشم رفتیم از ساعت 7 تا 2 جلوی آموزش پلاس بودیم کارمون درست نشد:brodkavelarg: این چه وضعشه آخه:brodkavelarg: اخ قلبم 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ ما آمدیم خراب بشه این یونی در پیت :brodkavelarg: رر انتخاب واحد که تا 4 بیدار بودم آخرشم رفتیم از ساعت 7 تا 2 جلوی آموزش پلاس بودیم کارمون درست نشد:brodkavelarg: این چه وضعشه آخه:brodkavelarg: اخ قلبم ای جان چه حرصی میخوره من ک انتخاب کردم اما روزام همش پر شد نامردا بدجور برنامه ریزی کرده بودن 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ ای جان چه حرصی میخورهمن ک انتخاب کردم اما روزام همش پر شد نامردا بدجور برنامه ریزی کرده بودن کلا در پیته بابا یونی :2525s: 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ [/b] تو چرا گريه ميكني بشه ؟؟؟؟ [/color] داغ دلم تازه شد لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ ما آمدیم خراب بشه این یونی در پیت :brodkavelarg: رر انتخاب واحد که تا 4 بیدار بودم آخرشم رفتیم از ساعت 7 تا 2 جلوی آموزش پلاس بودیم کارمون درست نشد:brodkavelarg: این چه وضعشه آخه:brodkavelarg: اخ قلبم دیروز صبح هر چی میزدم میگفت پره....تازه من مسافرتم... تهران نیستم...:w00: دیوونه شدم دیروز :w00: ولی به زور 18تارو چپوندم اونم با چه استادایییی:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ خب میبینم که بلاخره سایت برا من باز شد :4chsmu1: :w42: :Laie_28: شماها خوبید؟ اونو چه میدوه ا از اینا که مخصوص سیاوشه : :2525s: 4 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ شماها خوبید؟اونو چه میدوه ا از اینا که مخصوص سیاوشه : __________________ خب خوشحالم! سال تحصیلی جدید داره شروع میشه:w70: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده