mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ حالا دیگه به من میخندین؟؟؟:167:میکشمت مینا:guntootsmiley2: فرانه هم میکشم:guntootsmiley2: همتونو میکشم:brodkavelarg: خودمم میکشم:8713: ...میخواهم زنده بمانم!!!! 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ سلااااامم....سیا ساکتی که میگن شمایین؟؟؟ میگم حالا که داری میکشی اول خودتو بکوش بعد بیا سراغ ما :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ مهمون نمی خواید؟؟؟؟ سلام آقای اسماعیل خوبی؟؟؟؟؟؟ خوش آمدی 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ سلام آقای اسماعیلخوبی؟؟؟؟؟؟ خوش آمدی مرسی مینا خانم 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ بفرمایید آقا اسماعیل ببخشید دیگه فقط همین تو یخچال یونی بود!!!بچه ها قبلا با یه حرکت کماندویی دخل میوه ها رو آوردن!!! 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ این چند تا ام قایم کرده بودم واسه مهمون بفرمایید!!!:دی 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ بفرمایید آقا اسماعیل ببخشید دیگه فقط همین تو یخچال یونی بود!!!بچه ها قبلا با یه حرکت کماندویی دخل میوه ها رو آوردن!!! :TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente: مرسییییییییییییی :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ این چند تا ام قایم کرده بودم واسه مهمون بفرمایید!!!:دی اینارو کجا قایم کرده بودی که من پیداشون نکردم؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اینارو کجا قایم کرده بودی که من پیداشون نکردم؟؟؟:w00: ااااااااااا؟؟؟ اگه بگم که جاشون لو میره میرین هر چی هست و نیست و دخلشو میارین!!! اگه بچه ی خوبی باشید هر شب چند تا چیز خوشمزه واستون میارم 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ااااااااااا؟؟؟اگه بگم که جاشون لو میره میرین هر چی هست و نیست و دخلشو میارین!!! اگه بچه ی خوبی باشید هر شب چند تا چیز خوشمزه واستون میارم تو مگه نمیدونی من معتاد شکلاتم ؟؟!! چرا قایم میکنییییییییی اون چیزو پاک کن الان شادی میاد گیر میده !!! 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ تو مگه نمیدونی من معتاد شکلاتم ؟؟!! چرا قایم میکنییییییییی اون چیزو پاک کن الان شادی میاد گیر میده !!! ای خاک می سر الان میره خود کشی میکنه بیا دختر اینا همش مال تو!!! بعد از افطار بخور حالشو ببر!! به کسی ندیاااااااااا!!! 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ای خاک می سرالان میره خود کشی میکنه بیا دختر اینا همش مال تو!!! بعد از افطار بخور حالشو ببر!! به کسی ندیاااااااااا!!! قلبونت بلم اینارووووو :eyepopping: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ به به آواتار جدید مبارک.... امروز یه سر رفتم یونیمون....در و دیوارو رنگ کردن....فقط من نمیدونم چرا هیچ تغییری در تمیزی رخ نداده!!!! اصلا کثیف ترم شده!!!! 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ دلم گرفته شماها چجور دوستی هستین آخه؟ ها ها؟ هیشکی منو درک نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ دلم گرفته شماها چجور دوستی هستین آخه؟ ها ها؟ هیشکی منو درک نمیکنه دلت واسه چی گرفته؟؟؟؟ خب تو باید بیای دردتو بگی تا ما رسیدگی کنیم والله علم غیب نداریم که 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ به به آواتار جدید مبارک....امروز یه سر رفتم یونیمون....در و دیوارو رنگ کردن....فقط من نمیدونم چرا هیچ تغییری در تمیزی رخ نداده!!!! اصلا کثیف ترم شده!!!! فدات!!! خوشگله؟؟؟ ایشالله شما هم میارن پیش ما !!!غصه نخور دیده 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ دلت واسه چی گرفته؟؟؟؟خب تو باید بیای دردتو بگی تا ما رسیدگی کنیم والله علم غیب نداریم که همینجوری ییهو دلم گرفت! آواتار جدید هم مبارک باشه!:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ دلم گرفته شماها چجور دوستی هستین آخه؟ ها ها؟ هیشکی منو درک نمیکنه :there: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ فدات!!!خوشگله؟؟؟ ایشالله شما هم میارن پیش ما !!!غصه نخور دیده آره خوشجله...:girl_yes2: :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده