armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_gol: نههههههههههههههههههههههههههه با هرکی بودم الّا تو!! بزار به پست افشین بوخورم خود شیفتگی مزمن داری از عرفان هم بدتری:icon_pf (34): کی با پرشینی؟ 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ منم برم دیگه...شب همگی نورانی! تو هم می خوای بری؟ 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بزار به پست افشین بوخورم کی با پرشینی؟ نه با خود خود تو (armin. eleman) 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ شب بخیر بزار به پست افشین بوخورم بوخور بینیم چی میشه! همچی بوخورتت نفهمی از کجا خورده شدی! تو هم می خوای بری؟ آره عزیزم...سرم درد می کنه...حالم خیلی خوب نیست! شبت قشنگ 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نه با خود خود تو (armin. eleman) میدونم با من نبودی شقایق... بی مخ بیا با تو بود 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ شبت قشنگ :icon_pf (44):شب خوش لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی بوخور بینیم چی میشه! همچی بوخورتت نفهمی از کجا خورده شدی! آره عزیزم...سرم درد می کنه...حالم خیلی خوب نیست! هه خیال کردی دوتا پسر بخاطر اینجور چیزا باهم دهوا میگیرن ما از دوران مجردی باهم دوست بودیم شبت قشنگ مرسی شب توام بخیر:dancegirl2: لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ یکم دیگه هستم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها انقده از این ملچ مولوچا خوردم سرم داره گیج میره 1 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ میدونم با من نبودی شقایق...بی مخ بیا با تو بود لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ای جان چه ذوقی کرد اصلا میخوای تا فردا همین موقع بمونم؟ 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی شب توام بخیر:dancegirl2: باز که تو همه چیو به حودت گرفتی خود شیفتههههههههه افشینم همیشه هوای منو داره!! با کسی دعوا نمی کنه...ولی از من مایه نمیذاره! 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها انقده از این ملچ مولوچا خوردم سرم داره گیج میره از کدوما؟؟؟؟؟؟ آب شنگولی زدی؟ 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها انقده از این ملچ مولوچا خوردم سرم داره گیج میره ملچ مولوچ چیه؟ لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ میدونم با من نبودی شقایق...بی مخ بیا با تو بود من دارم میرم ولی میدونم با من نبود.................. راستی آرمین برو به سحر خانم بگو این مهندس بیفکر نه خوش فکر من هرچی میگم میگه نه 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ملچ مولوچ چیه؟ احتمالا منظورش آلوچه و این چیزاس... 3 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ای جانچه ذوقی کرد اصلا میخوای تا فردا همین موقع بمونم؟ نه دیجه عزیزم خسته میشی 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ باز که تو همه چیو به حودت گرفتی خود شیفتههههههههه افشینم همیشه هوای منو داره!! با کسی دعوا نمی کنه...ولی از من مایه نمیذاره! چرا قاطی کردی تو دخمل سلام مارم برسون بهش:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من دارم میرم ولی میدونم با من نبود..................راستی آرمین برو به سحر خانم بگو این مهندس بیفکر نه خوش فکر من هرچی میگم میگه نه :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده