shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من دیگه میرم بخوابم...خسته ام :icon_pf (34): الییییییی مینااااااااا شقایق پرشین لند!! ارمین.... خدافظ.... خوب بخوابید همه:w36: با ی بای:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من دیگه میرم بخوابم...خسته ام :icon_pf (34): الییییییی مینااااااااا شقایق پرشین لند!! ارمین.... خدافظ.... خوب بخوابید همه:w36: نگو خدافظ من بدم میاد فعلنی شب بخیر 3 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کی شقایقو میگی؟آره آره خیلی مهربونه این بچه یکم عقل پقل یخدی یاسی جون شما بیخیالش باش کی؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نگو خدافظمن بدم میاد فعلنی شب بخیر چرا........خداحافظ..خداحافظ.. خداحافظ......جدی بدتمیاد ..پس خداحافظ 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مگه چی کار کرده دخترم؟؟؟؟؟؟ هیچی 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چرا........خداحافظ..خداحافظ.. خداحافظ......جدی بدتمیاد ..پس خداحافظ بد حالم بد شد... شب بخیر 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اوووو اینو نیگا چطوری موتوری دچرخه ای؟ خدایا کمکش کن! سلام:icon_pf (44): سلااااااام... تو همون شخایخ خودمونی؟ سلام خوبم:2525s: کی با تو بود آخههههههههههههههه من دیگه میرم بخوابم...خسته ام :icon_pf (34): الییییییی مینااااااااا شقایق پرشین لند!! ارمین.... خدافظ.... خوب بخوابید همه:w36: عزیزمی...شبت قشنگ یاسی 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بدحالم بد شد... شب بخیر می خوای بری؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من حرصتو در آوردم:ws2:تو که خوب نمی حرفی؟ بعد می گی چرا گریه میکنی گریه نکن :icon_pf (34)::icon_pf (34): آخر شبی کسی اینجوری با وردنه زده تو کلت؟ کی؟:w00: همین پرشین بی مخو میگم دیگه چرا........خداحافظ..خداحافظ.. خداحافظ......جدی بدتمیاد ..پس خداحافظ خدا به تو شفا بده یکمم به ما پول:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خب منم رفتم همه شب بخیر آرمین و شقایقم چون میشناسم کابوس یادتون نره...... 1 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34): آخر شبی کسی اینجوری با وردنه زده تو کلت؟ همین پرشین بی مخو میگم دیگه خدا به تو شفا بده یکمم به ما پول:icon_pf (34): می خوای بزنی تو سر من؟ با پرشین درست صحبت کن:w00: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خدایا کمکش کن! بگو خدایا کمکم کن نه کمکش کن کی با تو بود آخههههههههههههههه خوب منو گفتی دیگه:cryingf: عزیزمی...شبت قشنگ یاسی کی منو میگی؟ می خوای بری؟ نه هستم هنوز نمیرم بدحالم بد شد... شب بخیر کوجا میری چی شده؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ می خوای بری؟ آره حالم بده 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_gol: کی منو میگی؟ نههههههههههههههههههههههههههه با هرکی بودم الّا تو!! 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خدایا کمکش کن! سلااااااام... تو همون شخایخ خودمونی؟ کی با تو بود آخههههههههههههههه عزیزمی...شبت قشنگ یاسی منمهمون پرشین خودتونم!!!!:ws28: 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کی منو میگی؟ نه هستم هنوز نمیرم کوجا میری چی شده؟ خود شیفتگی مزمن داری از عرفان هم بدتری:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ منم برم دیگه...شب همگی نورانی! شب بخیر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده