yasi * m 5032 ارسال شده در 3 آبان، 2010 نه با یاسی ول حالا چون گناه داری یه سلام هم برای تو:icon_pf (44): چه دختر مهربوونی...:girl_in_dreams:
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 بیا از اینا بخور..:mornincoffee:یه بار دیگه بهت داده بودم نه؟!!:4chsmu1: نه مرسی میل ندارم آره اون دفعه هم بهم دادی 1
الهام. 8079 ارسال شده در 3 آبان، 2010 :aghosh: سلام الهام جون خوبی؟ مرسی عزززیییییییییزمممم تو چطوری؟ 1
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 پس به من چی؟؟؟ آفرین اما چون ویرایشش کرد 0.5 نمره ازش کم میکنیم به شما اضافه میکنیم به تو هم باید یاد بدم که منو اذیت نکنی! بد:w00:
yasi * m 5032 ارسال شده در 3 آبان، 2010 سلام به همه.....:ws2:اولش سلام نکردم خب یهو میذاشتی موقع خدافظی سلام میکردی...! سلام....
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 سلام به همه.....:ws2:اولش سلام نکردم خب بنده ی خدااااااا سلام آلزایمر گرفتی 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 3 آبان، 2010 ب توام باید یاد بدم به دختر خانومای خوشگل احترام باید بذاریمخصوصا این بچه که تازه اومده بچه رو خوب اومدی؟ کی شخایق بچست؟ همین یک قلم جنس میدونی چقدر حرصمو دراورده؟ گریه نکن حالا مرسی عزیزم آرمین یاد بگیر ببین بعد مینا میگه باهات خوب بحرفم من غلطت رو گرفتم...:4chsmu1: آورین نه با یاسی ول حالا چون گناه داری یه سلام هم برای تو:icon_pf (44): طیب طیب الله احسنت بارکلله سلاااااااااااام! اوووو اینو نیگا چطوری موتوری دچرخه ای؟ eeeeeeeeeeeیاسییییییییییی! الان آرمین مسخرم میکنه:icon_pf (34): بالا گرفته شد .......... 2
shaghayegh. 132 ارسال شده در 3 آبان، 2010 سلام به همه.....:ws2:اولش سلام نکردم خب سلاااااااااااااااااااااااااااام:icon_pf (44): 1
persian_land 1035 ارسال شده در 3 آبان، 2010 به تو هم باید یاد بدم که منو اذیت نکنی!بد:w00: :w16: یهو میذاشتی موقع خدافظی سلام میکردی...!سلام.... خجالت کشیدم خب بنده ی خداااااااسلام آلزایمر گرفتی :w127: سلاااااااااااااااااااااااااااام:icon_pf (44):
mina_srk 1982 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2010 بچه رو خوب اومدی؟ کی شخایق بچست؟ همین یک قلم جنس میدونی چقدر حرصمو دراورده؟ گریه نکن حالا ببین بعد مینا میگه باهات خوب بحرفم آورین طیب طیب الله احسنت بارکلله اوووو اینو نیگا چطوری موتوری دچرخه ای؟ بالا گرفته شد .......... مگه چی کار کرده دخترم؟؟؟؟؟؟ 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 3 آبان، 2010 چه دختر مهربوونی...:girl_in_dreams: کی شقایقو میگی؟ آره آره خیلی مهربونه مرسی عزززیییییییییزمممم تو چطوری؟ سلام خوبم:2525s: :girl_angel: یهو میذاشتی موقع خدافظی سلام میکردی...!سلام.... این بچه یکم عقل پقل یخدی یاسی جون شما بیخیالش باش
yasi * m 5032 ارسال شده در 3 آبان، 2010 من دیگه میرم بخوابم... خسته ام :icon_pf (34): الییییییی مینااااااااا شقایق پرشین لند!! ارمین.... خدافظ.... خوب بخوابید همه:w36: 1
shaghayegh. 132 ارسال شده در 3 آبان، 2010 بچه رو خوب اومدی؟ کی شخایق بچست؟ همین یک قلم جنس میدونی چقدر حرصمو دراورده؟ گریه نکن حالا ببین بعد مینا میگه باهات خوب بحرفم من حرصتو در آوردم:ws2: تو که خوب نمی حرفی؟ بعد می گی چرا گریه میکنی گریه نکن 1
persian_land 1035 ارسال شده در 3 آبان، 2010 من دیگه میرم بخوابم...خسته ام :icon_pf (34): الییییییی مینااااااااا شقایق پرشین لند!! ارمین.... خدافظ.... خوب بخوابید همه:w36: خوب بخوابی:byesad: کی شقایقو میگی؟این بچه یکم عقل پقل یخدی یاسی جون شما بیخیالش باش :icon_pf (34)::icon_pf (34): 2
ارسال های توصیه شده