yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نه با یاسی ول حالا چون گناه داری یه سلام هم برای تو:icon_pf (44): چه دختر مهربوونی...:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام! سلام الهام جون خوبی؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بیا از اینا بخور..:mornincoffee:یه بار دیگه بهت داده بودم نه؟!!:4chsmu1: نه مرسی میل ندارم آره اون دفعه هم بهم دادی 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :aghosh: سلام الهام جون خوبی؟ مرسی عزززیییییییییزمممم تو چطوری؟ 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه.....:ws2: اولش سلام نکردم خب 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ پس به من چی؟؟؟ آفرین اما چون ویرایشش کرد 0.5 نمره ازش کم میکنیم به شما اضافه میکنیم به تو هم باید یاد بدم که منو اذیت نکنی! بد:w00: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی عزززیییییییییزمممم تو چطوری؟ منم خوبم مرسی لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چه دختر مهربوونی...:girl_in_dreams: :girl_angel: لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه.....:ws2:اولش سلام نکردم خب یهو میذاشتی موقع خدافظی سلام میکردی...! سلام.... لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه.....:ws2:اولش سلام نکردم خب بنده ی خدااااااا سلام آلزایمر گرفتی 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ب توام باید یاد بدم به دختر خانومای خوشگل احترام باید بذاریمخصوصا این بچه که تازه اومده بچه رو خوب اومدی؟ کی شخایق بچست؟ همین یک قلم جنس میدونی چقدر حرصمو دراورده؟ گریه نکن حالا مرسی عزیزم آرمین یاد بگیر ببین بعد مینا میگه باهات خوب بحرفم من غلطت رو گرفتم...:4chsmu1: آورین نه با یاسی ول حالا چون گناه داری یه سلام هم برای تو:icon_pf (44): طیب طیب الله احسنت بارکلله سلاااااااااااام! اوووو اینو نیگا چطوری موتوری دچرخه ای؟ eeeeeeeeeeeیاسییییییییییی! الان آرمین مسخرم میکنه:icon_pf (34): بالا گرفته شد .......... 2 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه.....:ws2:اولش سلام نکردم خب سلاااااااااااااااااااااااااااام:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام! سلام:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به تو هم باید یاد بدم که منو اذیت نکنی!بد:w00: :w16: یهو میذاشتی موقع خدافظی سلام میکردی...!سلام.... خجالت کشیدم خب بنده ی خداااااااسلام آلزایمر گرفتی :w127: سلاااااااااااااااااااااااااااام:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بچه رو خوب اومدی؟ کی شخایق بچست؟ همین یک قلم جنس میدونی چقدر حرصمو دراورده؟ گریه نکن حالا ببین بعد مینا میگه باهات خوب بحرفم آورین طیب طیب الله احسنت بارکلله اوووو اینو نیگا چطوری موتوری دچرخه ای؟ بالا گرفته شد .......... مگه چی کار کرده دخترم؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چه دختر مهربوونی...:girl_in_dreams: کی شقایقو میگی؟ آره آره خیلی مهربونه مرسی عزززیییییییییزمممم تو چطوری؟ سلام خوبم:2525s: :girl_angel: یهو میذاشتی موقع خدافظی سلام میکردی...!سلام.... این بچه یکم عقل پقل یخدی یاسی جون شما بیخیالش باش لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من دیگه میرم بخوابم... خسته ام :icon_pf (34): الییییییی مینااااااااا شقایق پرشین لند!! ارمین.... خدافظ.... خوب بخوابید همه:w36: 1 لینک به دیدگاه
shaghayegh. 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ بچه رو خوب اومدی؟ کی شخایق بچست؟ همین یک قلم جنس میدونی چقدر حرصمو دراورده؟ گریه نکن حالا ببین بعد مینا میگه باهات خوب بحرفم من حرصتو در آوردم:ws2: تو که خوب نمی حرفی؟ بعد می گی چرا گریه میکنی گریه نکن 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من دیگه میرم بخوابم...خسته ام :icon_pf (34): الییییییی مینااااااااا شقایق پرشین لند!! ارمین.... خدافظ.... خوب بخوابید همه:w36: خوب بخوابی:byesad: کی شقایقو میگی؟این بچه یکم عقل پقل یخدی یاسی جون شما بیخیالش باش :icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده