yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ كوفته برنجي...به قول: الـــي (س) تابستان 89 در جمع اسپمرها لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ شاغلام بری مُردی! خوب تو هم که حرف نمیزنی ما یه امیدی به موندن داشته باشیم....:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ قبلنا توو باشگاه شبا هر جا میرفتیم بساط قلیون و این چیزا بوود....:girl_in_dreams:چرا دیگه نیست؟!! خز شده ديگهههههههههه آخه اون موقه همه بچه مثبت بودن فقز شبا ميومدن تو تاپيكا يكم شيطوني كنن الان اينجا از صب تا شب تو تاپيكاي غير اخلاقيو غير شرعي تو سرو كله هم ميزنيم ديگه شبا نايي واسه اين كارا نميمونه چقدر حرف زدم! لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ jet audio مو بستم به خواب نزديك ميشويمممممم :167: :w00: كوفته برنجي...به قول: الـــي (س) تابستان 89 در جمع اسپمرها :ws28: ادای خودتو دربیار بچهههه!! زهرا چرا نیومد امشب؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ شاغلام بری مُردی! تو هر شب داري اين تهديدو ميكنياااااااااا يكم خلاقيت داشته باش تهديداي جديد در كن از خودت :4chsmu1: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خوب تو هم که حرف نمیزنی ما یه امیدی به موندن داشته باشیم....:girl_in_dreams: فکم تازه داره گرم میشه خز شده ديگههههههههههآخه اون موقه همه بچه مثبت بودن فقز شبا ميومدن تو تاپيكا يكم شيطوني كنن الان اينجا از صب تا شب تو تاپيكاي غير اخلاقيو غير شرعي تو سرو كله هم ميزنيم ديگه شبا نايي واسه اين كارا نميمونه چقدر حرف زدم! آره...خیلی! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :167::w00: :ws28: ادای خودتو دربیار بچهههه!! زهرا چرا نیومد امشب؟ چه ميدونممممممممممممم حتما" اونم كار داشته جايي ميگم بچه هاي باشگاه سراغ منو نميگيرن؟! :4chsmu1: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ تو هر شب داري اين تهديدو ميكنياااااااااايكم خلاقيت داشته باش تهديداي جديد در كن از خودت :4chsmu1: خو دستم بهت نمیرسه!! اگه گیرت میاوردم که...میلو عالمه! لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :167::w00: :ws28: ادای خودتو دربیار بچهههه!! زهرا چرا نیومد امشب؟ زهرا هم جمعه میخواست بره یه جایی اسمش یادم رفت... اها تنگه واشی!!! خوابیده دیگه... اینم از قیافه ی زهرا فهمیدم...:mornincoffee: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ چه ميدونممممممممممممم حتما" اونم كار داشته جايي ميگم بچه هاي باشگاه سراغ منو نميگيرن؟! :4chsmu1: نه!!!! اونایی که باهات رفیق بودن همشون هستن اینجا... تازه وارد خیلی زیاد شده تو باشگا... لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ چه ميدونممممممممممممم حتما" اونم كار داشته جايي ميگم بچه هاي باشگاه سراغ منو نميگيرن؟! :4chsmu1: چرااااااا اتفاقا...!!! روزی من به چند صد هزار نفر جواب میدم که تو کجایی!! خسته شدم...:mornincoffee: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نه!!!! اونایی که باهات رفیق بودن همشون هستن اینجا... تازه وارد خیلی زیاد شده تو باشگا... اووووووووهوووووووووم اونجا فقز پر شده از يه مشت بسيجي سانديس خور لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ چرااااااا اتفاقا...!!!روزی من به چند صد هزار نفر جواب میدم که تو کجایی!! خسته شدم...:mornincoffee: من كجائم اون وخ؟! لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ بریم بخوابیییییییییییییم...؟:mornincoffee: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ زهرا هم جمعه میخواست بره یه جایی اسمش یادم رفت...اها تنگه واشی!!! خوابیده دیگه... اینم از قیافه ی زهرا فهمیدم...:mornincoffee: :w00::w00::w00: چرااااااا اتفاقا...!!!روزی من به چند صد هزار نفر جواب میدم که تو کجایی!! خسته شدم...:mornincoffee: :ws28: آهان راسّی! یاسی ای دیت تو باشگا چی بود؟ لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ من كجائم اون وخ؟! خوب این کار تخصصیه....فقط من میتونم بفهمم هر کاربر الان کجاست و تا 2 روز آینده کجا خواهد بوود... لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ بریم بخوابیییییییییییییم...؟:mornincoffee: بريم جايز نيست رفتيم... لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اووووووووهوووووووووم اونجا فقز پر شده از يه مشت بسيجي سانديس خور من چیم اونوخ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده