mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ پس حیف شد .... جای من خالی بود..:girl_in_dreams: آره من تنها مونده بودم من بدوام برم حاضر شم میخوام برم مهمونی فعلنی 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ آره من تنها مونده بودممن بدوام برم حاضر شم میخوام برم مهمونی فعلنی میدونم..این شادی از زیر کار در میره.. برو بهت خوش بگذره:girl_yes2: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ شما که رفتی خوب خبر میدادییییید میومدم :ws3: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ به رقص گریه مهمونم کن امشب - به شادی های تلخ عاشقانه منو جا کن در آغوش نجیبت - منی که مرده در جانم ترانه از این تن مرگ هم میترسه اما - تو با من باش با من زندگی کن صدامو بشنو و یک لحظه تنها - تو از من باش تا من زندگی کن بذار این جاده ها با من بمونه - بذار پروانه با من شعله ور شه بذار ابلیس با آتش بمیره - بذار تقدیر از اینم ساده تر شه تو بوی خونی و من رنگ خونم - تو دیروز منی من بغض فردام تو با زخم قدیمی تازه میشی - ولی من تا ابد میسوزه زخمام 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ به رقص گریه مهمونم کن امشب - به شادی های تلخ عاشقانه منو جا کن در آغوش نجیبت - منی که مرده در جانم ترانه از این تن مرگ هم میترسه اما - تو با من باش با من زندگی کن صدامو بشنو و یک لحظه تنها - تو از من باش تا من زندگی کن بذار این جاده ها با من بمونه - بذار پروانه با من شعله ور شه بذار ابلیس با آتش بمیره - بذار تقدیر از اینم ساده تر شه تو بوی خونی و من رنگ خونم - تو دیروز منی من بغض فردام تو با زخم قدیمی تازه میشی - ولی من تا ابد میسوزه زخمام آهنگ جديده شو شنيدي؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ به رقص گریه مهمونم کن امشب - به شادی های تلخ عاشقانه منو جا کن در آغوش نجیبت - منی که مرده در جانم ترانه از این تن مرگ هم میترسه اما - تو با من باش با من زندگی کن صدامو بشنو و یک لحظه تنها - تو از من باش تا من زندگی کن بذار این جاده ها با من بمونه - بذار پروانه با من شعله ور شه بذار ابلیس با آتش بمیره - بذار تقدیر از اینم ساده تر شه تو بوی خونی و من رنگ خونم - تو دیروز منی من بغض فردام تو با زخم قدیمی تازه میشی - ولی من تا ابد میسوزه زخمام 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ آهنگ جديده شو شنيدي؟؟؟ نه نشنیدم قشنگه؟ اینا فقط اشک منو در میاره یاد یکی میفتم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نه نشنیدمقشنگه؟ اینا فقط اشک منو در میاره یاد یکی میفتم منم نشنيدم خُ ! آخي ....ايشالا به اون يكي برسي !!!! 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ آخ جووووووووون شانسي 2 نفر جور شدن واسه اسپم لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ منم میتونم بیام!!!؟ حالم بده!! لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ آخ جووووووووون شانسي 2 نفر جور شدن واسه اسپم الان خوشحالی؟نه؟؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ منم میتونم بیام!!!؟ حالم بده!! چرا حالت بده؟ لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ زر زر و میلاد نیستن، من میرمممممممممممم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده