Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ ای خراب شی خراب شده :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سلام به همه ترم بالایی ها من امسال سال ورودمه و برای فیزیک مهندسی وارد شدم...فلن تا اینجا که گند زدم به همه چی. تا ببینیم بعدش چی میشه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سلام به همه ترم بالایی هامن امسال سال ورودمه و برای فیزیک مهندسی وارد شدم...فلن تا اینجا که گند زدم به همه چی. تا ببینیم بعدش چی میشه موفق باشی.. لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ تهران شمال من علوم تحقیقات بودم. از سیستم دانشگاه آزاد کلا متنفر شدم لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ من علوم تحقیقات بودم.از سیستم دانشگاه آزاد کلا متنفر شدم چرا؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ چرا؟ قضیه اش مفصله. آخرش مجبور به انصراف شدم. بعد از اینکه 12 واحد پاس کردم. ارشد تبدیل انرژی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ چرا؟ چون تنفر آوره...:icon_razz: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ چون تنفر آوره...:icon_razz: اینم شاهد زنده دلنواز لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پشه هم اینجا پر نمیزنه چرا :)))))))))) لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پشه هم اینجا پر نمیزنه چرا :)))))))))) چون دیگه نسل ما منقرض شده چطوری؟ کم پیدایی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پشه هم اینجا پر نمیزنه چرا :)))))))))) :w58: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :))))))) خوبم عمووووووووووووووووو فیسبوک تعطیل شده اومدیم اینور :))))) لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چشمااااشوووووووو!!!!چطوری فـــــــــــــــــــــــرانهههههههههههههههههههههه ؟؟؟ :********* لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چشمااااشوووووووو!!!!چطوری فـــــــــــــــــــــــرانهههههههههههههههههههههه ؟؟؟ :********* خودت چطورییییییی؟؟ کجا بودی؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خودت چطورییییییی؟؟ کجا بودی؟؟؟؟؟؟ خووووووووبم :) یه وقتایی سر میزدم این ورا صدام در نمیومد :)) لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :)))))))خوبم عمووووووووووووووووو فیسبوک تعطیل شده اومدیم اینور :))))) بسلامتی فیسبوک من که الان 3 ماه هست که غیرفعاله خیلی چرت شده بود :icon_razz: اصلاً ایرانی هر جا پا گذاشت، ویرانش کرد :icon_razz: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده