Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ نخننندددددد... دارم میپکم :w821: حالا چطوری حذف کرده بودی مگه؟؟ نرفتی سر جلسه؟؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ حالا چطوری حذف کرده بودی مگه؟؟ نرفتی سر جلسه؟؟ آره نرفتم سر جلسه.. 2ترم پیشم سر ی درس همین کارو کردم... این یعنی صفر تو کارنامه...:w821: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ بابا نری سر جلسه حذف میشه اون درس...نه صفر لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ منم یکیشو حذف کردم:( برو ببین بهت صفر نداده باشن مثل فری :4chsmu1: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ واسه چی صفر بدن؟؟؟ نری سر جلسه امتحان حذف میشه دیگه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ واسه چی صفر بدن؟؟؟نری سر جلسه امتحان حذف میشه دیگه به من صفر دادن و زدن غیبت غیر موجه.. :w888: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ به من صفر دادن و زدن غیبت غیر موجه.. :w888: مرگ بر دایره امتحانات لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ به من صفر دادن و زدن غیبت غیر موجه.. :w888: درست میشه بعد از یه مدتی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ درست میشه بعد از یه مدتی مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ ستاد استرس زایی ستاد مشترک کشت و کشتار با استرس لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ ستاد استرس زاییستاد مشترک کشت و کشتار با استرس لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دانشگاه ما اینطوریه.دو سه هفته صفره بعد یهو میشه غیبت موجه لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ به من صفر دادن و زدن غیبت غیر موجه.. :w888: غلط کردن!!!خاندانشونو جلو چشاشون میارن!! اول میگن اینکارو کنی حذف میشه،بعد 0 میذارن؟؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ ستاد استرس زاییستاد مشترک کشت و کشتار با استرس شما این ترم بفرما دانشگاه،منم بلدم استرس بدم،ایشالله درستو جذف کنی،مثه الانه ما بشی لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلام-دوستان کسی توو قسمت اداری اشنا نداره ؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلام-دوستان کسی توو قسمت اداری اشنا نداره ؟ سلام من ندارم:( لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلام من ندارم:( آبرو هر چی دانشجوئه بردی !:mornincoffee: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده