mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ آبجی جونم چیه ؟چرا همچینی؟؟؟؟؟ انتخاب واحد کردی؟؟؟؟ به من فقط 15 تا رسید:( بهم ژنتیک ندادن نا مردا!!!!! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ آبجی جونم چیه ؟چرا همچینی؟؟؟؟؟انتخاب واحد کردی؟؟؟؟ به من فقط 15 تا رسید:( بهم ژنتیک ندادن نا مردا!!!!! آره واسه اولین بار بدون حرس و جوش 18تا برداشتم....حالا تو حذف و اضافه باز برمبدابم لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ ما که هزار تا مشکل پیش اومد موقع انتخاب واحدمون! اخر سرم مجبور شدم برم یه درسو دستی انتخاب کنمش! لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ ما که هزار تا مشکل پیش اومد موقع انتخاب واحدمون! اخر سرم مجبور شدم برم یه درسو دستی انتخاب کنمش! منم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ ما که هزار تا مشکل پیش اومد موقع انتخاب واحدمون! اخر سرم مجبور شدم برم یه درسو دستی انتخاب کنمش! حقته :4chsmu1: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ سام الك سیلااااااااااااااااممم...حال شما؟؟؟:dancegirl2: لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ حقته :4chsmu1: جزه جیگر بگیری:w00: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ امیییییر دیروز تو دانشگاه یه پسره رو دیدم خیلی شبیهت بود میخواستم برم سمتش یکم دقت کردم دیدم قدش از تو بلند تره فکر کن میرفتم جلو چه ضایعی میشدم!!! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ امیییییردیروز تو دانشگاه یه پسره رو دیدم خیلی شبیهت بود میخواستم برم سمتش یکم دقت کردم دیدم قدش از تو بلند تره فکر کن میرفتم جلو چه ضایعی میشدم!!! اتفاق خاصی نمیفتاد دیگه...میرفتی میدیدی امیر نیست لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ امیییییردیروز تو دانشگاه یه پسره رو دیدم خیلی شبیهت بود میخواستم برم سمتش یکم دقت کردم دیدم قدش از تو بلند تره فکر کن میرفتم جلو چه ضایعی میشدم!!! فکر کنم روحم بوده آخه دیروز خیلی تو فکره یونی بودم. فکر کنم روحم یه سر رفته بود دور بزنه تو یونی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ فکر کنم روحم بوده آخه دیروز خیلی تو فکره یونی بودم. فکر کنم روحم یه سر رفته بود دور بزنه تو یونی :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: هاهاها! روحه بسیار خبیثی دارم مواظب باش دیگه با من بد صحبت نکنی!! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ هاهاها!روحه بسیار خبیثی دارم مواظب باش دیگه با من بد صحبت نکنی!! :w888: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ اتفاق خاصی نمیفتاد دیگه...میرفتی میدیدی امیر نیست هه!!!بد بختی اینجاس اون پسره رو زیاد تو دانشکده میبینم!!! نمیدونم چطور شد که چهرشو از یادم رفت!یکم که فکر کردم یادم اومد که چند باری دیده بودمش اگه میرفتم جلو سوژه ی این نفتیا میشدم!!!! لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ فکر کنم روحم بوده آخه دیروز خیلی تو فکره یونی بودم. فکر کنم روحم یه سر رفته بود دور بزنه تو یونی آخی دلت تنگ شده بوددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده