mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ پیدا شد :w42::w72::flowerysmile::pichak::aghosh: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ پیدا شد چی پیدا شد؟؟؟:w58: :w42::w72::flowerysmile::pichak::aghosh: تو الان چرا انقد خوشحالیی؟؟؟ مگه فهمیدی چی پیدا شده؟؟؟ :w58: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ چی پیدا شد؟؟؟:w58: تو الان چرا انقد خوشحالیی؟؟؟ مگه فهمیدی چی پیدا شده؟؟؟ :w58: جزوه ی انقلابشو میخواستم با تمام ضمائمش! بلاخره پیداش کرد!!!هورررررررررررررررررررررررررااااااااااااا جزوه دار شدم من که سر کلاس بیکار میشینم بعضی وقتا گوش میدم چی میگه حوصله نداشته باشم با چشم باز میخوابم ...!!!! استادش واقعا گیره لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ تيراختور !! جلوي در فني آخر سر کی اول رد شد؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Hothit 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ سلام اینجا هنوز سرپاست که!!! نه بابا کجا سر پاس دیگه کسی نمیاد که مینا که رفته خونه بخت نیست.فرفری مشغوله خرخونیه واسه امتحانا .میلاد نیست تو هم که بعد از سالها برگشتی.شادی گاهی یه سر میزنه. البته من هستم !!!! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ سلام اینجا هنوز سرپاست که!!! سلام... نه سردسته... نه بابا کجا سر پاس دیگه کسی نمیاد کهمینا که رفته خونه بخت نیست.فرفری مشغوله خرخونیه واسه امتحانا .میلاد نیست تو هم که بعد از سالها برگشتی.شادی گاهی یه سر میزنه. البته من هستم !!!! لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ نه بابا کجا سر پاس دیگه کسی نمیاد کهمینا که رفته خونه بخت نیست.فرفری مشغوله خرخونیه واسه امتحانا .میلاد نیست تو هم که بعد از سالها برگشتی.شادی گاهی یه سر میزنه. البته من هستم !!!! چی چی مینا رفته خونه بخت؟؟؟؟:w00: مینا غلط کرد!!! هنوز دهنم بو جوجه میده!!! تا من اینجام اینجا سر پاست!!!:2525s: چشم نزنین!! لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ سلام...نه سردسته... تو چرا یوزرت رو عوض کردی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ برو درساتو بخون دخترررررررررررررررررررررررررر!!!!!! لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ سلام اگه کسی اینورا پیدا میشه هنوز d: اومدم یه دوری بزنم این اطراف d: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده