میلاد 24047 ارسال شده در 28 مهر، 2010 با چي اومده بود تو ؟؟؟ فك كرده بود اينجام مثه مهندسانه شونصد تا بسازه كسي بهش هيچي نگه !!! با آیدی بیتاب اومده بود. میتونست فقط پیغام خصوصی بده گفت : "میتوانم در سایت گشت و گذار کنم....حتی پست هم میتوانم ارسال کنم...اما نوشته ی من فورا حذف میشود"
mina_srk 1982 سازنده ارسال شده در 28 مهر، 2010 بچه ها سلااااااااااااااام ذوق مرگ شدم دیدمتون ها، چه خبرا؟ سلام خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
yasi * m 5032 ارسال شده در 28 مهر، 2010 بچه ها سلااااااااااااااام ذوق مرگ شدم دیدمتون ها، چه خبرا؟ سلام...:wubpink:
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 28 مهر، 2010 یاسی تو پروف منه:gnugghender: خوب همه همینجا باشید. حمید ...عمویی تو چرا داری فضولی میکنی؟ خوب بیا تو هم بحرف دیگه پشت شیشه وایساده نگا میکنه آن نيستش امشب خوشبختانه!
میلاد 24047 ارسال شده در 28 مهر، 2010 بچه ها سلااااااااااااااام ذوق مرگ شدم دیدمتون ها، چه خبرا؟ سلااااااااااااام خوب ای؟ کجایی الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میلاد 24047 ارسال شده در 28 مهر، 2010 آن نيستش امشب خوشبختانه! اسمش و این زیر نوشته در حال مشاهده تاپیک البت ماله حدود یه رب پیشه...ریفرش نکردم
الهام. 8079 ارسال شده در 28 مهر، 2010 الهام هم اومد ميلاااااااااااااد به الي هم بوگو بياد اينجا تو چی میگی شاغلاااااااااام؟ سلام!
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 28 مهر، 2010 با آیدی بیتاب اومده بود. میتونست فقط پیغام خصوصی بده گفت : "میتوانم در سایت گشت و گذار کنم....حتی پست هم میتوانم ارسال کنم...اما نوشته ی من فورا حذف میشود" آرع ديدمشاااا ، تو باشگاه نميشه پستهارو خوند وقتي اخراج ميشي خيلي باحاله بيتاب الان باشگاه افتاده دست بسيجيا ولي اونجارو ول كرده اومده دنبال ما !!!
میلاد 24047 ارسال شده در 28 مهر، 2010 میلاد این امضارو یه مدتی من گذاشته بودم، یادته؟؟؟ آره میخوای الانم تو بزارش من عوض میکنم اون موقع هم خودم بهت داده بودم
zzahra 4752 ارسال شده در 28 مهر، 2010 گفت :"میتوانم در سایت گشت و گذار کنم....حتی پست هم میتوانم ارسال کنم...اما نوشته ی من فورا حذف میشود" :ws47: خدایی من دلم براش تنگ شده
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 28 مهر، 2010 اسمش و این زیر نوشته در حال مشاهده تاپیکالبت ماله حدود یه رب پیشه...ریفرش نکردم كدوم زير نوشته ؟! آلااااااااااااا درود
ارسالهای توصیه شده