Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ خوفف من بلم دیجه چوجااا خالهههههههه ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ مرسی گوگولی سلام من خوبم تو خوبی؟ امتحانو گند زدی یا نه؟ منم خوفم... نخیرم گند نزدم...ولی یه سوتیه نا به هنجار دادممم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ خوفف من بلم دیجه آفرین نی نیه خوب باید ساعت 9 بخوابه لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ منم خوفم... نخیرم گند نزدم...ولی یه سوتیه نا به هنجار دادممم :icon_pf (34): ایراد نداره چون نا به هنجار بوده استاد نمیفهمه! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ کللی دلس اینا دالم عجب نی نیه دلس خونیم هست... خب پس بلو خاله جون...به سلامت:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ ایراد نداره چون نا به هنجار بوده استاد نمیفهمه! چرااااااااااااا نکته سوال همون بوووود...میفهمههه لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ چرااااااااااااا نکته سوال همون بوووود...میفهمههه بازم خود زنی کردی که! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ بازم خود زنی کردی که! بابا من چطوری بهت بگم این خودزنی نیییستت این هق هقه گریه هستش لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ بابا من چطوری بهت بگم این خودزنی نیییستت این هق هقه گریه هستش از اینجا که من میبیم خود زنیه! شایدم واسه اینه که کج نشستم خود زنی میبینم! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ از اینجا که من میبیم خود زنیه! شایدم واسه اینه که کج نشستم خود زنی میبینم! خب چه کاریه صاف بشین لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ خب چه کاریه صاف بشین باشه من برم شام بخورم فعلا عزیز لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ باشه من برم شام بخورم فعلا عزیز :icon_pf (44): :shame: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ آبجی فرانه بیا شیرینی پنجره ای درست کردم همش ماله تو پنجره هاش چرا شيشه نداره ؟! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ پنجره هاش چرا شيشه نداره ؟! پسر همسایه زد شیکوند :167::167::167: لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ دستت ندرده زهرا جوونمممم سلااااممم....باز که اینجا سوت و کوره !!!:banel_smiley_4: خواهش موکنم کاری نکردم که:dancegirl2:! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ سیلام شطوریی؟؟ کجاییِ؟؟ خواهش موکنم کاری نکردم که:dancegirl2:! :wubpink: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ سیلام شطوریی؟؟ کجاییِ؟؟ :wubpink: سلام...خوبم..اینجام تو کجایی؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۸۹ سلام...خوبم..اینجامتو کجایی؟ منم همینجام دیگهه... چرا بی حالیی ؟؟؟ :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده