Valentina 13665 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 شما چه خبرا؟ من فردا امتحان دارم.....هیچی نخوندم (یادته گفتم استرس دارم؟؟؟؟) :w127: شما چه خطرااا ؟؟؟
Valentina 13665 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 سلام فرانههههخوبی؟ منم خوبم منم خوفم....کم کم باید چوب کبریت بذارم تا چشام بسته نشن!!!
ami2new 190 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 من فردا امتحان دارم.....هیچی نخوندم (یادته گفتم استرس دارم؟؟؟؟) :w127: شما چه خطرااا ؟؟؟ اینترنتم چه داغان شده! امتحان خوبه بخصوص برای تو که امتحانه خونت کمه! من هیچ خبری اطرافم نیست دیروز تست تاتر دادم تو دانشگاه
Valentina 13665 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 اینترنتم چه داغان شده!امتحان خوبه بخصوص برای تو که امتحانه خونت کمه! من هیچ خبری اطرافم نیست دیروز تست تاتر دادم تو دانشگاه نوموخواااااااااااااااااااااممممممم eeee ....تست دادی اون وقت چی شد؟؟؟؟ تو که خودت یه پا فیلم سینمایی هستییی :persiana__hahaha:
ami2new 190 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 نوموخواااااااااااااااااااااممممممم eeee ....تست دادی اون وقت چی شد؟؟؟؟ تو که خودت یه پا فیلم سینمایی هستییی :persiana__hahaha: هیچی چیزه خاصی نشد تست دادیم دیگه ولی خیلی خنده دار بود جای شما خالی
zzahra 4752 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 منم خوفم....کم کم باید چوب کبریت بذارم تا چشام بسته نشن!!! ها...خوب میخوای تو برو بخواب من حواسم به این جا هست...!
Valentina 13665 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 هیچی چیزه خاصی نشد تست دادیم دیگه ولی خیلی خنده دار بود جای شما خالی الان که فک میکنم میبینم سریال 90 قسمتی بیشتر بهت میاد :persiana__hahaha: کاش منم بودم بهت میخندیدم :persiana__hahaha:
Valentina 13665 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 ها...خوب میخوای تو برو بخواب من حواسم به این جا هست...! آخه باعث زحمت میشه
ami2new 190 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 الان که فک میکنم میبینم سریال 90 قسمتی بیشتر بهت میاد :persiana__hahaha: کاش منم بودم بهت میخندیدم :persiana__hahaha: حالا چرا نود قسمتی؟ مگه من خنده دارم کلی زیر پوستیو حسی بازی کردم
Valentina 13665 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 حالا چرا نود قسمتی؟مگه من خنده دارم کلی زیر پوستیو حسی بازی کردم آخه 90 قسمتی طولانی تره :persiana__hahaha: مگه نیستیی؟؟
ارسالهای توصیه شده