ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ من که هستم همیشه... سلام خوبی ؟ ]چه خبر؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ حرف سیاسی؟؟؟؟هیسسسسسسسسسسسسسسسس!!!! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ سلام خوبی ؟ ]چه خبر؟ منتظر جواب نباش.....مینا رفت لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ حرف سیاسی؟؟؟؟هیسسسسسسسسسسسسسسسس!!!! بله بله راست میگویی لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ منتظر جواب نباش.....مینا رفت ای بابا چرا رفت! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ ای بابا چرا رفت! دیگه رفتنی باید بره دیگهههههه لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ دیگه رفتنی باید بره دیگهههههه شما چه خبرا؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ شما چه خبرا؟ من فردا امتحان دارم.....هیچی نخوندم (یادته گفتم استرس دارم؟؟؟؟) :w127: شما چه خطرااا ؟؟؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همههه سهلااااااااااااااممم شطورییی؟؟؟ لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ سهلااااااااااااااممم شطورییی؟؟؟ سلام فرانهههه خوبی؟ منم خوبم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ سلام فرانههههخوبی؟ منم خوبم منم خوفم....کم کم باید چوب کبریت بذارم تا چشام بسته نشن!!! لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ من فردا امتحان دارم.....هیچی نخوندم (یادته گفتم استرس دارم؟؟؟؟) :w127: شما چه خطرااا ؟؟؟ اینترنتم چه داغان شده! امتحان خوبه بخصوص برای تو که امتحانه خونت کمه! من هیچ خبری اطرافم نیست دیروز تست تاتر دادم تو دانشگاه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ اینترنتم چه داغان شده!امتحان خوبه بخصوص برای تو که امتحانه خونت کمه! من هیچ خبری اطرافم نیست دیروز تست تاتر دادم تو دانشگاه نوموخواااااااااااااااااااااممممممم eeee ....تست دادی اون وقت چی شد؟؟؟؟ تو که خودت یه پا فیلم سینمایی هستییی :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ نوموخواااااااااااااااااااااممممممم eeee ....تست دادی اون وقت چی شد؟؟؟؟ تو که خودت یه پا فیلم سینمایی هستییی :persiana__hahaha: هیچی چیزه خاصی نشد تست دادیم دیگه ولی خیلی خنده دار بود جای شما خالی لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ منم خوفم....کم کم باید چوب کبریت بذارم تا چشام بسته نشن!!! ها...خوب میخوای تو برو بخواب من حواسم به این جا هست...! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ هیچی چیزه خاصی نشد تست دادیم دیگه ولی خیلی خنده دار بود جای شما خالی الان که فک میکنم میبینم سریال 90 قسمتی بیشتر بهت میاد :persiana__hahaha: کاش منم بودم بهت میخندیدم :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ ها...خوب میخوای تو برو بخواب من حواسم به این جا هست...! آخه باعث زحمت میشه لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ الان که فک میکنم میبینم سریال 90 قسمتی بیشتر بهت میاد :persiana__hahaha: کاش منم بودم بهت میخندیدم :persiana__hahaha: حالا چرا نود قسمتی؟ مگه من خنده دارم کلی زیر پوستیو حسی بازی کردم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ حالا چرا نود قسمتی؟مگه من خنده دارم کلی زیر پوستیو حسی بازی کردم آخه 90 قسمتی طولانی تره :persiana__hahaha: مگه نیستیی؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده