Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ مردم چ جو گیر شدنای بابا راست میگه دیگه بریم خفشون کنیم؟؟ من بازیو ضبط کردم برم دوباره ببینم یه بحث اساسی روش کنیم ضبط کردیییییییییییییییی ؟؟؟؟ :jawdrop: مگه جام جهانی بودهههههههه.....!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ خوبه فردا جمعست همتون خوابیدین:banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Hothit 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ خوبه فردا جمعست همتون خوابیدین:banel_smiley_4: خواب وقتی می چسبه که کلاسه صبحو بپیچونی بگیری بخوابی لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ من آن گلبرگ مغرورم ، نمی میرم ز بی آبی... ولی بی دوست می میرم در این مرداب تنهایی... لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ من آن گلبرگ مغرورم ، نمی میرم ز بی آبی... ولی بی دوست می میرم در این مرداب تنهایی... :banel_smiley_4: میخوامم عوضش کنم :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:میخوامم عوضش کنم :banel_smiley_4: چرا؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ چرا؟؟؟؟؟؟ آخه دیگه قبولش ندارم :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ آخه دیگه قبولش ندارم :banel_smiley_4: خو عوض کن لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ خو عوض کن بذار یه چیز جدید پیدا کنم عوض میکنم..... لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ ایول این قشنگ تره :girl_in_dreams: میگم صاحب اینجا هم که وقتی میاد یه سر به اینجا نمیزنه :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ سلام صبح بخیر سلام عزیز...ظهر بخیر لینک به دیدگاه
Hothit 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ سلام عزیز...ظهر بخیر صبح و ظهر نداره نیت مهمه لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ صبح و ظهر نداره نیت مهمه چقد شما خلوص نیت دارین !!! :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده