zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ میبینی تورو خدا....حرفم نمیتونیم بزنیم...:viannen_38: :there: اذیتت کرد به من بگو:icon_pf (95): لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ منم فقط میوه میخوام،اینا رو ببر نمیخوااااااااااااام باریکلاااا:4chsmu1: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ آلااااااااااا كه ميگفتين كو پس؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ بریم تو پروفایل بهتر نیست؟مرتب تره اینجا تازه تشکر هم داره...امتیازاش از گلوی آدم پایین نمیره ميخواستن برن پروفايل تو من نذاشتم! :viannen_38:چ بريم همون پروف ميلو لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ شادی با مدیرا صحبت کن بیتب رو از اخراج دائمی دربیارند....قول داد آدم باشه حرف گوش کنه و یوزر هم نسازه تا محرومیتش تموم شه لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ بفرمایید بچه ها این چیه !!!! قشنگ بذار توو ظرف.... پیش دستی بیار....!! اینجوری که نمیشه خورد.. لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ پس به كي گير بدم ؟! :w127: به هرکی میخوای گیر بده ولی به یاسی گیر نده، من روش حساسم لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ مگه اينجا فقز واسه توئه كه مهمون دعوت ميكني؟! :vahidrk: ااااااااااا؟ خیلی هم دلت بخواد لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ اينجا بهتره هااااااااااا من پستام زياد تر ميشه ! :4chsmu1: لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااممن آمدم سلام :flowerysmile: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ شادی با مدیرا صحبت کن بیتب رو از اخراج دائمی دربیارند....قول داد آدم باشه حرف گوش کنهو یوزر هم نسازه تا محرومیتش تموم شه به تو قول داد ؟!!!! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ آهاااااااااا يه چيز ديگه اينجا نقل قولم لازم نيس بگيريم سه ساعت لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ زهرا تو از این ارسال پست سریع استفاده نمیکنی؟ عقبی از این نمیخواد استفاده کنیا...2 ساعت صفحه لود میشه این زیر یه کادر داره...تو این بنویس لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ به تو قول داد ؟!!!! آره....کلی پیغوم دادیم به هم....با هم دوست شدیم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ اینجا خوب نیسیییییییییییت بریم پروف من لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ زهرا تو از این ارسال پست سریع استفاده نمیکنی؟عقبی از این نمیخواد استفاده کنیا...2 ساعت صفحه لود میشه این زیر یه کادر داره...تو این بنویس اوهوم از هر پستم خواستي نقل قول بگيري روي ش كليك كن بعد تيك نقل قولو اون پايين بزن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده