Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ اعصابم خوردهههههههههههههههههههههههههههههاههههههههههههه چرااااااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
amo arash 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ یاد یکی از دوستام افتادم اعصابم ب هم ریخت لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ یاد یکی از دوستام افتادم اعصابم ب هم ریخت بیشتر توضیح بده خو لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ بیشتر توضیح بده خو من بدم میاد با یکی میرم خرید نق بزنه با یکی نق نقو هم رفته بودم اولشم بهش گفتم:نسیم میخوای لب و لوچت و آویزون کنی،اخم و تخم کنی،بشینی گریه کنی،نق بزنی من خسته شدم نمیخواد بیای همین آزادی تو برو خونتون منم میرم کارامو انجام بدم در کل ایشون با تمام این سخنان من گند زد تو اعصابم و همه ی این رفتار های ذکر شده رو انجام دادن! خدا نگه داره آبجیمو لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ من بدم میاد با یکی میرم خرید نق بزنهبا یکی نق نقو هم رفته بودم اولشم بهش گفتم:نسیم میخوای لب و لوچت و آویزون کنی،اخم و تخم کنی،بشینی گریه کنی،نق بزنی من خسته شدم نمیخواد بیای همین آزادی تو برو خونتون منم میرم کارامو انجام بدم در کل ایشون با تمام این سخنان من گند زد تو اعصابم و همه ی این رفتار های ذکر شده رو انجام دادن! خدا نگه داره آبجیمو خدا بهت صبر بده... ار نق نقوها بدم میاااااد لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ خدا بهت صبر بده...ار نق نقوها بدم میاااااد لینک به دیدگاه
amo arash 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ اوه نسیم.....:w00::banel_smiley_52: خدا بهت رحم کرده از اون کف گرگیاش که میگه همرو باهاش کشته بهت نزد:167: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ اوه نسیم.....:w00::banel_smiley_52:خدا بهت رحم کرده از اون کف گرگیاش که میگه همرو باهاش کشته بهت نزد:167: عمرا دستش بهم بخوره حال خودشو با دوس پسرشو میگیرم!!! آرش؟؟؟؟؟ های آلله لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ بچه ها بیاین تو سایت آرش عضو شید!!! من خودم ضمانتشو میکنم سایت خوبیه بشتابید بشتابید سایت آرش _ های آلله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ vorudiye 87 terme 5 naft سلام شما هم پس اومدی اینجا؟ اسم؟؟؟؟؟؟؟نگفتی لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ اوه اوه الان صدای شکلیک پی در پی اومد!یعنی چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ به به سلام به مینای پدرمن امیر هستم سلام!!! پس الان 2 تا امیر نفتی داریم خوش آمدین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده