mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ پس چی شده؟؟؟ :w00: سر آبجی ه من داد نزناااااااااااا!!!:w00: میرم ماشین عموتو پنچر میکنم اذیتش کنی لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ یعنی بر بالینت میشینه و نق میزنهنق نزن میگم نق نقو :w00: :jawdrop: :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ سلام مینا سیرک با این گزینه آشنایی داری؟----------> نقل قول چند گانه...میتونی تو یه پست همه نقل قول ها رو بیار یجواب بدی....دیگه نمیخواد 43 تا پست بدی:w00: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ سلام مینا سیرکبا این گزینه آشنایی داری؟----------> نقل قول چند گانه...میتونی تو یه پست همه نقل قول ها رو بیار یجواب بدی....دیگه نمیخواد 43 تا پست بدی:w00: میلاد ی چیزی بهت میگما با این آواتارت!!!!!!سیرک... دوست دارم دونه دونه پست بدم حسودیت میشه نه؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ این بچه هه کیه تو آواتارت؟ خودم... 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ میلاد ی چیزی بهت میگما با این آواتارت!!!!!!سیرک...دوست دارم دونه دونه پست بدم حسودیت میشه نه؟؟؟؟؟؟؟ نه خودم... نیشت چرا بازه تو عکس؟ لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ نه نیشت چرا بازه تو عکس؟ واسه اینکه داشتم خودمو واسه باباییم لوس میکردم حتما یادم نیس ک یه چیزایی میپرسیااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ این شادمهر کجاس؟؟؟؟؟؟؟ دلتنگش گشتیم بیاد یکم با هم دعوا کنیم دلم واسه تیکه انداختناش تنگید لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ سر آبجی ه من داد نزناااااااااااا!!!:w00:میرم ماشین عموتو پنچر میکنم اذیتش کنی برو پنچرش کن.... اگه هم خواستی چمپرش کن لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ برو پنچرش کن.... اگه هم خواستی چمپرش کن باشه من میرم تو کار پنچر کردن ماشین استاد مهرگان (اگه بفهمه منو میکشه!خواب دیدم یه بی ام و مشکی خریده) شماره پلاک ماشینشم حفظم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ باشه من میرم تو کار پنچر کردن ماشین استاد مهرگان (اگه بفهمه منو میکشه!خواب دیدم یه بی ام و مشکی خریده)شماره پلاک ماشینشم حفظم بذار بعدا بهش بگم میگم بی ام و خریده لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ بذار بعدا بهش بگم میگم بی ام و خریده نگوووووووووووووووو!!!! دیگه روم نمیشه تو چشمای استاد نگاه کنم انقده دوست دارم برم یه روز سر کلاسش بشینم بعد کلی دست جمعی بخندیم کلاساش واقعا کیف میداد لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ این شادمهر کجاس؟؟؟؟؟؟؟دلتنگش گشتیم بیاد یکم با هم دعوا کنیم دلم واسه تیکه انداختناش تنگید دیگه نمیاد لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ نگوووووووووووووووو!!!!دیگه روم نمیشه تو چشمای استاد نگاه کنم انقده دوست دارم برم یه روز سر کلاسش بشینم بعد کلی دست جمعی بخندیم کلاساش واقعا کیف میداد خوب برو بشین لینک به دیدگاه
ami2new 190 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ دیگه نمیاد چرا نمیاد؟ خاک ب سرم نکنه چیزیش شده؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم سلام چرا نمیاد؟خاک ب سرم نکنه چیزیش شده؟ نمدونم فردا میادش لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ سلام نمدونم فردا میادش راست میگی؟ پس چرا گفتی مرده؟؟؟ اذیتم نکن دیگه دوستمه نگرانش میشم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ راست میگی؟پس چرا گفتی مرده؟؟؟ اذیتم نکن دیگه دوستمه نگرانش میشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده