mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ اهههه کاشکی ما هم اوون بالا بودیییم...آخه این یونیه واسه ما درست کردن؟؟؟ اشکال نداره!!! گریه نکن دیده 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ اشکال نداره!!!گریه نکن دیده باشه مینا نیدونی الان چه حالیمااا....تب کردم خفن...هر وقت میخوام بشینم درس بخونم مریض میشم... کلا به درس حساسیت دارم 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ باشهمینا نیدونی الان چه حالیمااا....تب کردم خفن...هر وقت میخوام بشینم درس بخونم مریض میشم... کلا به درس حساسیت دارم سرما خوردی؟؟؟؟؟ ای جان منم یه ماه پیش سرما خوردم هنوز دارمش اگه آب ریزش بینی داری لوراتادین بخور 3 سوت قطع میشه 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ سرما خوردی؟؟؟؟؟ای جان منم یه ماه پیش سرما خوردم هنوز دارمش اگه آب ریزش بینی داری لوراتادین بخور 3 سوت قطع میشه cold stop خولدم بهتل شدم... من میلم لالا... فهلا مینا جونییی 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ cold stop خولدم بهتل شدم...من میلم لالا... فهلا مینا جونییی خدا رو شکر برو لالا ایشالله بهتر میشی فعلنی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ خدا رو شکربرو لالا ایشالله بهتر میشی فعلنی خوابم نبرد 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ منم نتونستم بخوابم سلام هم یونی عزیز سفر ب خیر یونی خوش گذشت؟ چند تا دوست پیدا کردی؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ سلام هم یونی عزیزسفر ب خیر یونی خوش گذشت؟ چند تا دوست پیدا کردی؟؟؟؟؟ مگه دانش آموز کلاس اولی بودم؟؟ دوست فعلا هیچی فعلا در حد سلام بود 4شنبه میام باز اگه سبزیات تمومید بیا اونجا :ws2: 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ مگه دانش آموز کلاس اولی بودم؟؟ دوست فعلا هیچی فعلا در حد سلام بود 4شنبه میام باز اگه سبزیات تمومید بیا اونجا :ws2: فقط سلام کردی؟؟؟؟ آخی چ پسر سر ب زیری بابا من از سبزی در میرم مامانم رفته بود 6 کیلو نعناع گرفته بود مجبور شدم پاک کنم تصور کنین مینا وسط پارکینگ،4 زانو رو زمین،6 کیلو سبزی هم جلوش 2 تا ساقه پاک میکنه یه دونه میزنه تو سرش که آخه سبزی چی چی بود این موقع سال 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ چرا اینجا کسی نیست؟بعد مردن من اینجا میخواد همیطوری سوت و کور بمونه؟؟؟ میکشمتوننننننننننننننننننننننننننننننننن!!!با همون تیغ جراحی ک تو کیفمه گوشای تک تکتون رو میبرم بیاین دیگههههههههههههههههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ من اومدم سلام خوبی؟ آقا پیکاسو داشتن از شما یه نقاشی میکشیدن؟؟؟؟ ریشاشو ماشالله درویشی بوده واسه خودش 2 لینک به دیدگاه
amo arash 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ ریششو بیخیال از خودت بگو............ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ ریششو بیخیال از خودت بگو............ میکشمت آرش:w00: واستا ببینمت... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده