Sasan Mohammadi 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۶ سلام چطور می تونم فرم عضویت در فروم رو تغییر بدم؟ بخشی رو بهش اضافه یا کم کنم؟ و فیلدهای ضروری و غیر ضروریش رو تعیین کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۶ سلامچطور می تونم فرم عضویت در فروم رو تغییر بدم؟ بخشی رو بهش اضافه یا کم کنم؟ و فیلدهای ضروری و غیر ضروریش رو تعیین کنم؟ تو بخش فیلدهای مشخصات کاربر، یه تنظیمات فیلد مشخصات کاربر هست که برای فیلدهای موجود هست. اما اگه فیلد جدیدی مثل رشته تحصیلی بخوای اضافه کنی، قسمت اضافه کردن فیلد مشخصات برای کاربر رو بزن. تو این قسمت در ابتدا نوع فیلد رو مشخص میکنی که تک خطی باشه، چندخطی باشه، فیلدانتخابی باشه، گزینه انتخابی باشه یا ... در ادامه می تونید عنوان و توضیحات فیلد، مقدار پیشفرض و ... رو تعیین کنید و اینکه تو قسمت فیلدهای اجباری مشخص می کنید که فیلدی هست که موقع ثبت نام یا بروزرسانی مشخصات کاربری باید حتما پر باشه یا نه اختیاریه. و همینطور تنظیمات دیگه ای که از عنوانشون مشخصه وقتی واردش بشی. 1 لینک به دیدگاه
Sasan Mohammadi 18 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ ممنون آقای عارف ویرایش/حذف/ترتیب نمایش فیلدها: address/admincp/profilefield.php?do=modify افزودن فیلد جدید: address/admincp/profilefield.php?do=add 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده