VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ آغو این چند روزه كه تلگرام و اینستا ندارید چی میكنید چجوری وقتتونو پر میكنید 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ آغو این چند روزه كه تلگرام و اینستا ندارید چی میكنید چجوری وقتتونو پر میكنید بچه ها سرشون شلوغه اصلا تلگرام و اینستا هم نبودن یا به قول جوک قدیمی، دارن کم کم با خانوادشون آشنا میشن 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ همه دارن ك:/ به ١روز نكشيد فيل نصب كردن:)))) با دوستا همين بحث داشتيم. -بابا جزوه هامون تو تلگرامه چطور بخونيم -تو جزوت تلگرامه من زندگيم اونجاس -الان معلوم نيس با كي داره چت ميكنه دور از چشم من :/ -رابطه ها رو هوا:)))) -آقامووووون://// -دلم ويس ميخواد:/صداش://// قيافه من با شنيدن اينا://///// خدايا شكرت نداشتم:)))))))) مهمترين مامانم بود كه با نبود اينا ورزشش شروع شد خوشحاليم:))) 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ بچه ها سرشون شلوغه اصلا تلگرام و اینستا هم نبودن یا به قول جوک قدیمی، دارن کم کم با خانوادشون آشنا میشن همه دارن ك:/ به ١روز نكشيد فيل نصب كردن:)))) با دوستا همين بحث داشتيم. -بابا جزوه هامون تو تلگرامه چطور بخونيم -تو جزوت تلگرامه من زندگيم اونجاس -الان معلوم نيس با كي داره چت ميكنه دور از چشم من :/ -رابطه ها رو هوا:)))) -آقامووووون://// -دلم ويس ميخواد:/صداش://// قيافه من با شنيدن اينا://///// خدايا شكرت نداشتم:)))))))) مهمترين مامانم بود كه با نبود اينا ورزشش شروع شد خوشحاليم:))) متاسفانه من جز اون مدل آدمام كه خیلی وابسته به اینترنتم و حوصلم سر میره 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ متاسفانه من جز اون مدل آدمام كه خیلی وابسته به اینترنتم و حوصلم سر میره اینترنت که قطع نشده، تلگرام و اینستاگرام قطع شده. وبگردی کن. گوگل نازنینو دریاب و هرآنچه میخواهی بیاب 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ اینترنت که قطع نشده، تلگرام و اینستاگرام قطع شده.وبگردی کن. گوگل نازنینو دریاب و هرآنچه میخواهی بیاب ممد ادمین از سال 88 تا 93 اینترنت برای من نواندیشان بود و از 93 تا حالا لاین و وایبر و ... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ ممد ادمین از سال 88 تا 93 اینترنت برای من نواندیشان بود و از 93 تا حالا لاین و وایبر و ... خب الان گسترده ترش کن اینترنتو معتاد 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ متاسفانه من جز اون مدل آدمام كه خیلی وابسته به اینترنتم و حوصلم سر میره حيف وقت و عمرت نيس؟تل و اينستا چنتا مطلب دروغ و چرت و پرت!! من خودم نميزارم اينجا چراغم خاموش بشه:/ وب گردي خوبه امتحان كن.سايت رنگي رنگي بگرد جالب ميشه برات:))) 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ سلام...والا من که خیلی حوصلم سر میره..با ف ی ل تر هم نمیشه رفت 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ آغو این چند روزه كه تلگرام و اینستا ندارید چی میكنید چجوری وقتتونو پر میكنید ایمو نصب کردم استیکرای متحرکم داره تازه 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ ایمو نصب کردماستیکرای متحرکم داره تازه عالي لايواستوري ام بزار و دل اينستا بسوزه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ عاليلايواستوري ام بزار و دل اينستا بسوزه������ اهل اینستا نیستم وگرنه یه راه در رو هم برااون پیدا میکردم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ اهل اینستا نیستم وگرنه یه راه در رو هم برااون پیدا میکردم اخه انگار ف ي ل كنن ما ميميريم بلا نسبت شما:) 1 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۶ این محدودیت رو هم مثل محدودیتهای دیگه به فرصت تبدیل کنید. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۶ حيف وقت و عمرت نيس؟تل و اينستا چنتا مطلب دروغ و چرت و پرت!! من خودم نميزارم اينجا چراغم خاموش بشه:/ وب گردي خوبه امتحان كن.سايت رنگي رنگي بگرد جالب ميشه برات:))) این محدودیت رو هم مثل محدودیتهای دیگه به فرصت تبدیل کنید. چشم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۶ به مدد فیلی همچنان در معیتشون هستیم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۶ بابا یه چهار تا عکس غذا کمتر بذارید تو اینستا!!! چی میشه مگه:ws28: نداشتم الانم استفاده ای ازش ندارم اما میدونم خیلیا دارن باهاش کار میکنن یعنی شاغل هستن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۶ اینترنت که قطع نشده، تلگرام و اینستاگرام قطع شده.وبگردی کن. گوگل نازنینو دریاب و هرآنچه میخواهی بیاب سلام صبرکن شما دیگه چرا ؟ مگه اینترنت چی داشت قبل از فیلتر که حالا داشته باشه فیلم که فیل -بازی فیل- ایران فیلم مدام فیل - اخبار که فیل یوتیوب فیل -فیس بوک فیل .... چه توقعی از گوگولی من داری ؟ همین انجمن شما آیا آزادی دارد ؟ نه مگر دست شما ست تا جای آزادیم که به چیز فشار نیاد مثلا مدیرشاتل میگفت من مخالف فیلتر واینام ! بنده خدا توچکاره ای ؟! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۶ سلام صبرکن شما دیگه چرا ؟ مگه اینترنت چی داشت قبل از فیلتر که حالا داشته باشه فیلم که فیل -بازی فیل- ایران فیلم مدام فیل - اخبار که فیل یوتیوب فیل -فیس بوک فیل .... چه توقعی از گوگولی من داری ؟ همین انجمن شما آیا آزادی دارد ؟ نه مگر دست شما ست تا جای آزادیم که به چیز فشار نیاد مثلا مدیرشاتل میگفت من مخالف فیلتر واینام ! بنده خدا توچکاره ای ؟! چی چرا؟ من که موافق فیلی نیستم. در مورد راه های سرگرم شدن تو اینترنت گفتم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده