parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ دوستان سلام.به نظر شما باوجود مشکلات فراوان (عدم امنیت شغلی و عاطفی و آمار طلاق و گرونی و ...)مجرد بودن بهتره یا اینکه متاهل بودن؟؟؟؟؟ هرکدوم چه مزیت هایی داره وشما نظر شخصی تون در این مورد چی می تونه باشه؟ یه خواهش: از بحث اصلی فاصله نگیرید و مخصوصا سیاسیش نکنید...از روی منطق و نه احساس نظرتون بیان کنید. ممنونم. من نمی تونم بین تجرد و تاهل یکی رو ارجع تر بدونم! کما اینکه هزاران هزاران دختر و پسر مجرد توی این دنیا وجود دارن که از مجرد بودن رضایت کامل رو دارن و انقدر خودشون رو درگیر مسائل جانبی اعم از درس خوندن و آزادی و کار کردن و ... می کنن که کلاً انگار ازدواج رو یک مانع برای پیشرفت خودشون میبینن! و تو یه مقاله ای خوندم که 60% همین آدم ها هم در نهایت ازدواج می کنند! همینطور که هزاران هزاران مجرد داریم، هزاران هزار زن و شوهر هم هستند که از وضعیت زندگیشون گله و شکایت دارن، از بچه داری و خونه داری و مشغله های فکری و کاریشون می نالند و هزاران بار در روز آرزو می کنند که ای کاش هیچوقت ازدواج نمی کردند! . . . . به نظر من کسی که در خودش میبینه می تونه مسئولیت های یه زندگی رو به عهده بگیره و شرایط ازدواج رو داره بهتره که ازدواج کنه! چون تو مقاله های متعدد اجتماعی در رابطه با ازدواج بیشتر به این چند جمله بر می خوریم که میگه ازدواج ثبات اجتماعی رو بیشتر می کنه و باعث میشه که روابط آدم با دیگران بهتر بشه و تلاش بیشتری برای زندگی بهتر داشتن کنه! اما خیلی ها هم شرایط ازدواج رو ندارن و اصلاً ازدواج رو دوست ندارن که بحثش جداست! نمیشه صراحتاً گفت کدوم بهتره چون هر کسی ایده و علایق خاص خودش رو داره! مخصوصاً این که هر روز تو روزنامه ها و وبسایت ها و ... اخبار های متعددی با مضمون خوبی ها و بدی های ازدواج منتشر میشه که این اخبارها بی تاثیر روی ذهن مجرد ها و متاهل ها نیست! 4 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ سلام مجرد بودن یه عیب داره متاهل بودن هم عیب های خودش رو داره... در شراطی امروزی ما با وجود ماهواره و اینترنت مجرد بودن نوعی خود کشی هست 1 لینک به دیدگاه
silent for ever 367 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ کی میگه ؟سلام من الان حدود 2 ماه و 12 روز که متاهل شدم و خیلی هم خوبه همه اینها دارند پرت و پلا میگن اصلا هم این جوری ها نیست میگین نه از من بپرسسین در ضمن بنده آمادگی خودم رو برای هر نوع بحث سازنده و غیر سازنده در مقابل دوستان ازدواج گریز مخصوصا دشمنانم سجاد و مهران و دوست خوبم بهروز و مدیریت محترم اعلام میکنم ! بازم مچکرم سلام.... مبارکه...تبریک میگم دوست گرامی....امیدوارم همیشه خوشبخت بمونید.... اما زندگی 2 سال اولش شیرینه....بحث ما این دوران شیرین جند ماهه نیست...ازدوا و مشکلات اون در دراز مدت مدنظرمونه. بازم ممنون که نظر خوبتون رو بهمون گفتید. لینک به دیدگاه
silent for ever 367 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ سلام مجرد بودن یه عیب داره متاهل بودن هم عیب های خودش رو داره... در شراطی امروزی ما با وجود ماهواره و اینترنت مجرد بودن نوعی خود کشی هست سلام.. میشه منظورتون رو شفاف تر بگید؟اینکه مجرد بودن یه نوع خودکشی بحساب میاد در جامعه امروزی؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده