رفتن به مطلب

مجرد بودن یا متاهل بودن؟!!

ارسال های توصیه شده

دوستان سلام.

به نظر شما باوجود مشکلات فراوان (عدم امنیت شغلی و عاطفی و آمار طلاق و گرونی و ...)مجرد بودن بهتره یا اینکه متاهل بودن؟؟؟؟؟

هرکدوم چه مزیت هایی داره وشما نظر شخصی تون در این مورد چی می تونه باشه؟

یه خواهش:

از بحث اصلی فاصله نگیرید و مخصوصا سیاسیش نکنید...از روی منطق و نه احساس نظرتون بیان کنید.

ممنونم.

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 84
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

طبیعتا تاهل بهتر از تجرد بودن است ............

اما صرف اینکه فقط متاهل باشن کافی نیس ، باید شرایط مساعد باشه اعم از : شرایط روحی ، جسمی و امکانات یک زندگی مشترک و غیره ...........

اما آرامشی که در متاهل بودن است ارجح بر تجرد است

• Like 12
لینک به دیدگاه

در اینکه متاهل بودن بهتره شکی نیست چون خیلی از نیازهای روحی و روانی مارو برطرف میکنه ولی خب ازدواج هم مث یک هندونه ی سر بسته هست کسی چه میدونه که توش آرامشه یا عذاب قبر

• Like 10
لینک به دیدگاه

منم با تاهل موافقم چون اگه درست پایه ریزی بشه از فساد جلوگیری میکنه!

آرامش میاره!

حس تنهایی رو از بین میبره"جوونای امروز حتی وقتی دور و برشون شلوغه باز احساس تنهایی میکنن!"

جوون و مسئولیت پذیر میکنه

البته اینا زمانی اثر داره که یه سری شرایط فراهم باشه و خانواده ها و جامعه هم کمک کنند!!

• Like 12
لینک به دیدگاه

به نظر من آدم تا زمانی که از نظر روحی و جسمی آمادگی پذیرش یه زندگی دو نفره رو پیدا نکرده باید مجرد باشه

درسته شرایط اقتصادی و اجتماعی توی این مسئله دخیلن اما بازم به نظر من نمی تونه دلیل اصلی واسه این باشه که طرف تو اوج نیاز به یه همراه و همدم مجرد باقی بمونه

• Like 9
لینک به دیدگاه

اگه بحث مشکلات باشه گرونیو اجاره یا هر مشکل دیگه تاهل یا تجرد فرقی نداره تنها فرقش اینه که وقتی مجردی خرجت میفته گردن بابات تو هم از زیر بار مسولیت فرار میکنی

• Like 10
لینک به دیدگاه
منم با تاهل موافقم چون اگه درست پایه ریزی بشه از فساد جلوگیری میکنه!

آرامش میاره!

حس تنهایی رو از بین میبره"جوونای امروز حتی وقتی دور و برشون شلوغه باز احساس تنهایی میکنن!"

جوون و مسئولیت پذیر میکنه

البته اینا زمانی اثر داره که یه سری شرایط فراهم باشه و خانواده ها و جامعه هم کمک کنند!!

درسته..اگه درست پایه ریزی بشه!

اما 50 به 50 هستش...

خیلی ها ارزو می کنن دوباره برگردند به همون دوران مجرد بودنشون...و دوباره تنهایی به سراغشون بیاد تا اینکه بقول دوستمون این ارامش بشه عذاب قبر.

قطعا اگه خونواده های کمک نکنن دو نفر با تجربه ی اندک نمی تونن زندگی اروومی را پایه ریزی کنن...هرچند که باز می بینیم خونواده هایی هستند که با تفکرات بظاهر دلسوزانه شون سنگ جلوی پای زوجشون می ندازن.

• Like 7
لینک به دیدگاه
اگه بحث مشکلات باشه گرونیو اجاره یا هر مشکل دیگه تاهل یا تجرد فرقی نداره تنها فرقش اینه که وقتی مجردی خرجت میفته گردن بابات تو هم از زیر بار مسولیت فرار میکنی

ناراحتی پاشم برم:brodkavelarg:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:jawdrop::w58::w58: دعواي خونوادگي تو انجمن؟ :w58::w58::jawdrop:

:Ghelyon:

نه دیدم اینجا وردنه دم دستمه گفتم همین جا بزنمش تا خلاص شده:Ghelyon:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من با مجرد بودن موافقم

آدم وقتی متاهل میشه مسئولیت های بی خودی که همش به خاطر پایین بودن فرهنگ جامعه ی ماست به دوشش میاد که برای من غیر قابل تحمل:banel_smiley_52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من با مجرد بودن موافقم

آدم وقتی متاهل میشه مسئولیت های بی خودی که همش به خاطر پایین بودن فرهنگ جامعه ی ماست به دوشش میاد که برای من غیر قابل تحمل:banel_smiley_52:

سلام دوستان من خودم 6ماهه كه متاهل شدم حرفاي همتون رو هم خوندم اقاي jonny depp اين حرفتون درست نيست يكي از خوبي هاي ازدواج همين مسىوليت دار شدنه خود من قبل ازدواج به هيج وجه مسىوليت قبول نمي كردم ولي حال در برابر همه جيز زندكي خودمو مسىول ميدونم

• Like 5
لینک به دیدگاه

مسىوليت مخارج مشكلات همه اكر با همكاري دو طرف باشه هيج كودوم ادم رو اذيت نميكنه من اعتقاد دارم زن و شوهر با هم زندكي رو ميسازن نه شوهر به تنهايي برنامه ريزي,سطح توقع رو بايين اوردن و عشق و دوست داشتن باعث ميشه هيج مشكلي رو تو زندكي حس نكنيد

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام دوستان من خودم 6ماهه كه متاهل شدم حرفاي همتون رو هم خوندم اقاي jonny depp اين حرفتون درست نيست يكي از خوبي هاي ازدواج همين مسىوليت دار شدنه خود من قبل ازدواج به هيج وجه مسىوليت قبول نمي كردم ولي حال در برابر همه جيز زندكي خودمو مسىول ميدونم

من خانومم

مسئولیت داشتن اونم مسئولیت های بی خود چه لذتی داره؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام.

براتون ارزوی خوشبختی می کنم.

امیدوارم در زندگی تون ارامش روحی داشته باشید و الگویی واسه همه باشید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
من خانومم

مسئولیت داشتن اونم مسئولیت های بی خود چه لذتی داره؟:ws52:

مسئولیت بی خود؟! چه جور باری می تونه باشه؟مسئولیتی که بخار سطح پایین فرهنگ هست...

توضیح می دید برامون؟

لینک به دیدگاه

موقعی بله میگم که یه کلبه چوبی تو جزیره خانواده دکتر ارنست:w58: واسم درست کنه به همراه یه اسب که وختی از دستش کلافه شدم بپرم رو اسب تا می تونم بتازم اون ور جزیره و کلی جیغ :w74:بکشم وختی اروم شدم دوباره برگردم سر خونه زندگیم:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...