رفتن به مطلب

جزوه صنایع فرآورده های گوشتی دکتر نجفی


ارسال های توصیه شده

lwq63fmfgo6hfh8dpqa.jpg

 

 

هر قسمت از عضلات حیوان که فعالیت بیشتری دارد، خوش طعم تر است. ولی هر قسمت که کمتر به حرکت افتاده باشد، نرم تر است. به همین دلیل است که گوشت مرغ های پرورشی در مرغداری ها یا قفس نرم تراست،

ولی گوشت مرغ های خانگی و چرنده خوش طعم تر وسفت تر است و زمان پخت بیشتری نیاز دارد

 

این جزوه را هم اکنون از طریق لینک زیر دریافت کنید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...