Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۶ هر قسمت از عضلات حیوان که فعالیت بیشتری دارد، خوش طعم تر است. ولی هر قسمت که کمتر به حرکت افتاده باشد، نرم تر است. به همین دلیل است که گوشت مرغ های پرورشی در مرغداری ها یا قفس نرم تراست، ولی گوشت مرغ های خانگی و چرنده خوش طعم تر وسفت تر است و زمان پخت بیشتری نیاز دارد این جزوه را هم اکنون از طریق لینک زیر دریافت کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .