Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۶ خیلی ایراد داره اول اینکه یه پایه مقاومتت به جایی وصل نیس...........اون سر باتن رو چرا دادی به 3.3v?درسته اونم مثبته جوابم میده ولی vccمیزدی بهتر بود......... ledبه پین سیزده زدی دیگه؟چرا اون سمتشو زدی به 5ولت؟ hrh l عهه ببخشید خب مقاومت اول درست بود دیدم کار نکرد بعد دوستمون کلمنت گفته بود مقاومت رو از مدار خارج کن بازم ببین درست میشه یا نه که بازم زدم نشد وقتی عکس گرفتم به همین صورت گرفتم تصویر یکم کج گرفته شده وگرنه ال ای دی به 5 ولت وصل هستش و یه سر باتن به gnd یه سر مقاومت هم به gnd 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۶ اگر جای پین هارو ببینی و عکس رو بزرگتر کنی مشخصه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۶ hrh lعهه ببخشید خب مقاومت اول درست بود دیدم کار نکرد بعد دوستمون کلمنت گفته بود مقاومت رو از مدار خارج کن بازم ببین درست میشه یا نه که بازم زدم نشد وقتی عکس گرفتم به همین صورت گرفتم تصویر یکم کج گرفته شده وگرنه ال ای دی به 5 ولت وصل هستش و یه سر باتن به gnd یه سر مقاومت هم به gnd خب led باید یه سمتش به پین 13 بخوره یه سمتش به gnd یا زمین تو زدی به 5ولت نباید اینجوری بزنی که..........چرا اگه اون سمتی که زدی به 5 ولت آند دیود باشه مدار کارمیکنه ولی برعکس اما اگه اون سمتی که زدی به 5 ولت پایه کاتد led باشه اصلا روشن نمیشه ......... 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۶ خب led باید یه سمتش به پین 13 بخوره یه سمتش به gnd یا زمینتو زدی به 5ولت نباید اینجوری بزنی که..........چرا اگه اون سمتی که زدی به 5 ولت آند دیود باشه مدار کارمیکنه ولی برعکس اما اگه اون سمتی که زدی به 5 ولت پایه کاتد led باشه اصلا روشن نمیشه ......... fi 5 ,gj kcnl fi cldk cnl \hdi d fhjk v, به 5 ولت نزدم ال ای دی رو پایه ی باتن رو به 5 ولت زدم ال ای دی به زمین هستش 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۶ fi 5 ,gj kcnl fi cldk cnl\hdi d fhjk v, به 5 ولت نزدم ال ای دی رو پایه ی باتن رو به 5 ولت زدم ال ای دی به زمین هستش خب درسته حالا لطف کن زحمت بکش اون باتن رو چک کن گمون میکنم یه سره شده چون پین هاش دوتا دوتا بهم راه میدن اگه بد قرار داده باشی یه سره میشه........بذارش بین ردیف بالا و پایین 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۶ خب درستهحالا لطف کن زحمت بکش اون باتن رو چک کن گمون میکنم یه سره شده چون پین هاش دوتا دوتا بهم راه میدن اگه بد قرار داده باشی یه سره میشه........بذارش بین ردیف بالا و پایین fhjk n, \hdi isjh 4 \hdi kdsj باتن دو پایه هست 4 پایه نیست 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۶ fhjk n, \hdi isjh 4 \hdi kdsjباتن دو پایه هست 4 پایه نیست خب پس هیچی الان مشکل چیه؟برنامه رو خوب اپلود کردی؟اروری چیزی نداد 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۶ خب پس هیچیالان مشکل چیه؟برنامه رو خوب اپلود کردی؟اروری چیزی نداد ki hv,v نه ارور نداد فقط پین 13 رو به 12 تغییر دادم تو برنامه هم تغییر دادم :| در کل نمیدونم مشکلش چیه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۶ ki hv,v نه ارور نداد فقط پین 13 رو به 12 تغییر دادم تو برنامه هم تغییر دادم :| در کل نمیدونم مشکلش چیه LED رو که برعکس نزدی باز باتن رو میزنی هیچ تغییری نمیکنه؟اصلا LED اولش روشنه یا خاموش؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۶ LED رو که برعکس نزدی باز باتن رو میزنی هیچ تغییری نمیکنه؟اصلا LED اولش روشنه یا خاموش؟ ivn, slj v, hlljphk ;vnl هردو سمت رو امتحان کردم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۶ ivn, slj v, hlljphk ;vnlهردو سمت رو امتحان کردم led رو تو یه خط عمودی زدی جفت پایه هاشو ؟ :| یا من بد میبینم تو عکس :| 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۶ led رو تو یه خط عمودی زدی جفت پایه هاشو ؟ :| یا من بد میبینم تو عکس :| ki v,d di ox kdsj نه روی یه خط نیست ال ای دی سوخته بود:| یکی دیگه زدم درسته کار میکنه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۶ ki v,d di ox kdsjنه روی یه خط نیست ال ای دی سوخته بود:| یکی دیگه زدم درسته کار میکنه 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۶ چپکی نگام نکنن بالاخره موفق شدم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ چپکی نگام نکنن بالاخره موفق شدم خسته نباشی قبل کار کردن تست کن قطعاتت رو 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۶ خسته نباشی قبل کار کردن تست کن قطعاتت رو باش حالا نمیریم بعدی؟:| 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۶ باشحالا نمیریم بعدی؟:| چی مد نظرته 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۶ عالیه بپر از اصغر آقا بقال سر کوچه یه ماژول بلوتوث HC-05 بخر و بیا پس مقاومت هم نیاز داری چی تو بساطت هس اگر اردوینو نداشتی باید مبدل USB to TTL هم میخریدی واسه ارتباط با پورت سریال PC و کانفیگ ماژول.......... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده