رفتن به مطلب

شروع به کار با بوردهای اردوینو Arduino

Eng.KouRosH

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 362
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینم شبیه سازیش داخل پروتئوس

یه توضیحی هم در رابطه با پول دان و پول آپ کردن بدم .........

ورودی های ما علاوه بر قضیه دیبانس که موقع فشردن باتن ایجاد میشه نویز هم میگیرن چون تو محیط های صنعتی نویزی که تو محیط هست میتونه روی پین میکرو تاثیر بذاره با توجه به اینکه سطح منطقی میکرو 5ولت هست (معمولا چون ممکنه با تغذیه های دیگه کمتر یا یکم بیشترهم کارکنه میکروی ما)..........

پس این نویز راحت میتونه روی پین ما تاثیر بذاره و میکرو این رو تغییر وضعیت باتن در نظر میگیره و این اصلا خوب نیست...........

واسه همین میان با توجه به برنامه و اینکه شرط باتن رو HIGH شدن یا LOW شدن در نظرگرفتیم میایم پول آپ یا پول دان میکنیم اینجا تو برنامه چون گفته اگر ورودی HIGH شد پس ما میایم پین میکرومون رو با یک مقاومت زمین میکنیم خب این چه فایده داره؟

وقتی با یک مقاومت ما پین ورودی رو پول دان کنیم در واقع اگرم نویزی بیاد چون زمین شده هیچ تاثیری نمیذاره اما وقتی باتن رو بزنیم وضعیت از صفر به یک منطقی تغییر میکنه

برای حالتی که تو شرط صفر شدن رو مبنا قرار بدیم بدیهیه که برعکس باید کارکنیم و پین میکرو رو پول آپ میکنیم ..........

ooiak4zc9trw5g01mswj.jpg

کسی این رو نبست تصویرش رو بذاره؟sigh.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
من پست بالا رو بد خوندم icon_pf%20(34).gif

من که نبستم 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

شما کجاش مشکل دارین ؟

خب من به همین صورتی که درتصویر هست میبندم ولی جواب نمیگیرم:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
با کلید و بی کلید فرقی نداره

منظورم این بود که مقاومت رو بردارین و ی طرف کلید رو به پایه مورد نظر ( مثلا 13 ) طرف دیگه رو هم زمین کنید ( Gnd )

ببینین ازین جواب میگیرین

کد برنامه رو هم تو پست بذارین

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
این تاپیکم به ملکوت پیوست :icon_redface:
نه بابا چرا نامید میشید من دیر یا زود دارم ولی سوخت و سوز ندارم یه مدت فرصت بدید برمیگردیم
  • Like 2
لینک به دیدگاه

والا گوشیم داغون شد دیگ نشد بگیرم البته میتونم بگیرم ولی پولو واسه کاری لازم دارم فعلا نمیشه و دارم با این نوکیا ایکسه کنار میام :icon_pf (34): نمیتونم هی واسه داداشمو بگیرم واسه عکس واینا :icon_pf (34):

وگرنه بیکارم ننشستم یه پروژه مادون قرمز و بلوتوث زدم ............کدهای کنترل تلویزیون LG رو با سنسور گیرنده ماون قرمز TSOP1738 دراوردم و با مادون قرمز فرستنده ارسال کردم کار کرد بعد بلوتوثیش کردم ............با بلوتوث تی وی رو هر بلایی میخوای سرش میاری.........

• Like 2
لینک به دیدگاه
والا گوشیم داغون شد دیگ نشد بگیرم البته میتونم بگیرم ولی پولو واسه کاری لازم دارم فعلا نمیشه و دارم با این نوکیا ایکسه کنار میام :icon_pf (34): نمیتونم هی واسه داداشمو بگیرم واسه عکس واینا :icon_pf (34):

وگرنه بیکارم ننشستم یه پروژه مادون قرمز و بلوتوث زدم ............کدهای کنترل تلویزیون LG رو با سنسور گیرنده ماون قرمز TSOP1738 دراوردم و با مادون قرمز فرستنده ارسال کردم کار کرد بعد بلوتوثیش کردم ............با بلوتوث تی وی رو هر بلایی میخوای سرش میاری.........

من میام هر چیزی درست کنم یه چیزی خراب میشه ..الان رباتم قاطی کرده همش تو فکرشم ببینم چه مشکلی براش پیش اومده:sad0:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
zgp3egb7evmvpxvc4fb.jpg

یکی بگه این فلش رو باید به کجا ببندم که با دایره قرمز مشخص کردم:|

خب الکترونیک نیستم نمیدونم:banel_smiley_4:

درود............

اون vcc هست باید بزنی به سطح منطقی یک یا همون 5 ولت :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
درود............

اون vcc هست باید بزنی به سطح منطقی یک یا همون 5 ولت :banel_smiley_4:

:w000: fgn kdsjl of

بلد نیستم خب

ببین این یکی رو شماتیک نشون بده:|

با پینتی چیزی بکش بدونم چجوریه:|

سطح منطقی یک چیه؟

مگر غیر منطقی هم داریم؟:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:w000: fgn kdsjl of

بلد نیستم خب

ببین این یکی رو شماتیک نشون بده:|

با پینتی چیزی بکش بدونم چجوریه:|

سطح منطقی یک چیه؟

مگر غیر منطقی هم داریم؟:ws28:

e24n4hmhtuzp3oeaajbu.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه

خیلی ایراد داره اول اینکه یه پایه مقاومتت به جایی وصل نیس...........اون سر باتن رو چرا دادی به 3.3v?درسته اونم مثبته جوابم میده ولی vccمیزدی بهتر بود.........

ledبه پین سیزده زدی دیگه؟چرا اون سمتشو زدی به 5ولت؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...