رفتن به مطلب

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

اینم یه آموزش الان ساختم!!،، گذاشتن آدم تو یه محیط معماری ،کامل نیست ولی برای استارت خیلی خوبه

حجمش 20 مگه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

سلام

روش جالبی بود ولی یه سوال اگه به جای این همه زحمت یه پلان تو صفحه مکس بکشی و همین عکس رو به عنوان متریال بهش بدی راحت تر نیستی :whistle:

؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 593
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام

روش جالبی بود ولی یه سوال اگه به جای این همه زحمت یه پلان تو صفحه مکس بکشی و همین عکس رو به عنوان متریال بهش بدی راحت تر نیستی :whistle:

؟

روش قبلی یه جورایی منسوخ ش!! البته اونم نیاز داره روش کار بشه، بستگی به خوده آدم داره...زیاد کار نبرد،من محض آموزش کند و ویرایش زیادی انجام دادم،

این روش بهتره و یه جورایی دست بازتر.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...
سلام دوستان....

می خوام کارم رو save archive کنم اما error میده......

error = file archive faild(code1) یعنی چی ؟چی کار کنم که بتونم سیو کنم ؟

خطا تو سیو رو نشون میده! چند روش برای اصلاح هست

ولی من یه روش بهتر برای سیو میگم بهتون طبق تصویر زیر عمل کنید.تمام تصاویر و فایل مکس و.. تو یه فولدر قرار میگیره،، بر خلاف آرشیو که فولدر های زیادی میسازه!!

75o8n3co8m0tviv75ns.jpg

..........................................

با این روش هم میتونید فایل مکس رو تا 1/4 فشرده کنید...البته بعدش یه بار سیو رو بزنید!!

m24otlnywk8q6m0hi1rn.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه
خطا تو سیو رو نشون میده! چند روش برای اصلاح هست

ولی من یه روش بهتر برای سیو میگم بهتون طبق تصویر زیر عمل کنید.تمام تصاویر و فایل مکس و.. تو یه فولدر قرار میگیره،، بر خلاف آرشیو که فولدر های زیادی میسازه!!

75o8n3co8m0tviv75ns.jpg

..........................................

با این روش هم میتونید فایل مکس رو تا 1/4 فشرده کنید...البته بعدش یه بار سیو رو بزنید!!

m24otlnywk8q6m0hi1rn.jpg

خیلی ممنون.......:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
سلام ... شما نرم افزار 3دی مکس 2013 نصبش رو بصورت تصویری دارین؟؟؟؟

طریقه نصب نرم افزار درون سی دی که خریداری کردید ، موجود هست :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اما تو این نرم افزاری که من خریدم چیزی در این مورد قید نشده.....

بعد از اجرای برنامه نصب بر روی گزینه Install کلیک میکنیم.

Install-crack-3dsmax2013-1.jpg

در پنجره ظاهر شده از زیر مجموعه Country or Region گزینه United States را انتخاب و گزینه I Accept به معنی قبول مفاد قرارداد را انتخاب کرده و کلیک Next را می زنیم.

Install-crack-3dsmax2013-2.jpg

در این بخش با توجه به تنظیمات عکس زیر از سریال ۶۹۶۹۶۹۶۹-۶۶۶ استفاده و برای Product Key مقدار ۱۲۸E1 را وارد میکنیم.

در مراحل بعد فقط کافیست آدرس محل نصب را انتخاب و منتظر پایان نصب گردیم تا نصب به پایان برسد و گزینه Finish همانند عکس زیر نمایان گردد.

نصب با موفقیت به پایان رسید.به همین سادگی و راحتی!

طریقه کرک کردن نرم افزار :

بعد از نصب نرم افزار ۳dsmax2013 وقتی برای اولین بار روی آیکون این نرم افزار کلیک کنیم. پنجره ای برای Active کردن نرم افزار نمایان می شود که کد فعال سازی از شما میخواهد.

البته بعد از زدن گزینه Active در اولین پنجره از شما نشانی و آدرس خواهد خواست که به راحتی هرچه تمام شما با زدن کلیک بر روی گزینه Close به مرحله بعد رفته و همان پنجره ابتدایی نمایان می شود که اینبار نیز باید گزینه Active را بزنیم.اینبار به پنجره دیگری منتقل خواهیم شد که در این پنجره گزینه دوم یعنی I have an activation code from Autodesk را میزنیم.

حالا قبل از هر چیز برنامه اصلی کرک و فعال سازی برنامه را اجرا میکنیم.

در این مرحله باید Request code موجود در پنجره فعال سازی برنامه را در برنامه فعال ساز وارد نماییم که متوانید این کد را با موس انتخاب کرده و کلید های میانبر ctrl+c را از کیبورد بزنید و در برنامه فعال سازی paste نمایید.

حالا باید گزینه Patch را در برنامه فعال سازی بزنید.در صورت درست انجام دادن این مراحل پنجره زیر نمایان خواهد شد که با ok کردن آن به ادامه فعال سازی برمیگردیم.

* اگر فایل کرک شما درون cd قرار دارد حتما اول آن را به داخل کامپیوتر خود ریخته و بعد گزینه Patch را بزنید.

حال گزینه Generate را بزنید و کد نمایان شده را درون فضای مشخص شده ۱۶ خانه ای paste نمایید.

* کل کد را کپی و نشانگر موس را در خانه اول ۱۶ خانه ای قرارداده و کلید میانبر ctrl+v را بزنید.

حالا کلیک Next را بزنید. در صورت موفقیت تصویر و پیغام زیر را مشاهده خواهید نمود.

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه روی install باید کلیک کنید :ws37:
نه منظورم از همون اولشه..... تو این نرم افزاری که گرفتم من هر چیرو که میزنم آموزش تری دی مکس رو نشونم میده بغیر از sample....
  • Like 1
لینک به دیدگاه
نه منظورم از همون اولشه..... تو این نرم افزاری که گرفتم من هر چیرو که میزنم آموزش تری دی مکس رو نشونم میده بغیر از sample....

خب پس سی دی آموزش تری مکس هست نه نصب نرم افزار :ws3:

چیزی به عنوان setup هم وجود نداره ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام!!!!

خسته نباشید دوستان!!!

کسی هست کمک کنه و نحوه ی ساخت انیمیشن با دوربین و در واقع حرکت دوربین در یک مسیر و همچنین ذخیره اون با فرمت ویدئو در نرم افزار تردی مکس رو برام شرح بده؟؟؟(حرکت دوربین در مسیر معین)

پیشاپیش با تشکر از کمکتون

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام!!!!

خسته نباشید دوستان!!!

کسی هست کمک کنه و نحوه ی ساخت انیمیشن با دوربین و در واقع حرکت دوربین در یک مسیر و همچنین ذخیره اون با فرمت ویدئو در نرم افزار تردی مکس رو برام شرح بده؟؟؟(حرکت دوربین در مسیر معین)

پیشاپیش با تشکر از کمکتون

سلام منم خیلی دنبالش هستم ولی چیزی پیدا نکردم ، برای پایان نامه لازم دارم 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام منم خیلی دنبالش هستم ولی چیزی پیدا نکردم ، برای پایان نامه لازم دارم 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

من اونو میدونستم و کار کرده بودم!!!!!اما الان یادم رفته!!!!فیلمشو هم داشتم!!!اما دادم به یکی از دوستانم!!!اگه پیدا کردم و یا به دستم رسید بهتون حتما خبر میدم!!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...