Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سلام اتو کد رو روی سیستم جدید نصب کردم حالا فایل ها رو باز میکنم یک سری لاین های اضافی هم توی نقشه ها هست یه اسکرین شات ازش گذاشتم لطفا راهنمایی کنید درود اسکرین شاتی نمیبینم 2 لینک به دیدگاه
wooer 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ درود دوستان عزیز ایا دستوری به غیر از دستور پلات DXB و دستور flatshot برای گرفتن دو بعدی از سه بعدی وجود داره؟(البته جدا از انواع پلات) چون باید خطوط دوبعدی رو از یک حجم بسیار بزرگ به دست بیارم و تعداد خطوطی که DXB به دست میاره چند میلیونی هست و بسیار سنگین تر از حجم اصلی. پیشاپیش سپاس لینک به دیدگاه
wooer 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ چطور میشه عکس های دوربین اتو کد رو ذخیره کرد ؟؟؟ لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ سلام... دوستان من چطور میتونم نوار ابزارهای اتوکد رو ایجاد کنم و همچنین چطور میتونم نوار ابزارها رو جابه جا کنم؟ به شکل زیر توجه کنین: Click here to view the original image of 1363x643px. لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ سلام... دوستان من چطور میتونم نوار ابزارهای اتوکد رو ایجاد کنم و همچنین چطور میتونم نوار ابزارها رو جابه جا کنم؟ به شکل زیر توجه کنین: Click here to view the original image of 1363x643px. درود اول بگم بهتره نر افزار تد از سال 2013 ه بعد رونصب کنید چون امکااتش بهمراتب بهترشد و د مورد نوارابزار میتونی ازقسمت tools بیاریوشن و یا روی یکی از آیکن های نوار ابزار کلیک راست کنی و کادری باز میشه که هر کدومرو بزنی نوار بار مربوط به اون قسمت برات روی صفحه میاد 2 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ ممنون میخواستم بدونم در اتوکد با گزینه ای میشه مختصات یه بیضی یا هر هندسه ای رو وارد کرد؟ لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطور میتونم در اتوکد بردار ایجاد کنم؟ مثل شکل زیر.. باتشکر 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطور میتونم در اتوکد بردار ایجاد کنم؟ مثل شکل زیر.. باتشکر سلام دوست عزیز در اتوکد و سایر نرم افزار های طراحی بردار با این شکل وجود نداره و شما باید خدتون با لاین بکشید. که جواب شما همون جوابی هست که دستمون s.f در بخش سالید به شما گفتن 2 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ اندازه حروف نوشته شده در اتوکد چطوری بزرگ میشه..مثلا ضخیم تر نوشته بشه....من هر کاری مینکنم درست نمیشه... Click here to view the original image of 1257x548px. لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز من میخوام از فایل اتوکدم، عکس خروجی بگیرم...عکس با فرمت BMp رو میده ولی در اتوکد درست کپی نمیشه... پرینت اسکرین هم که میکنم علامت محور مختصات میاد! راهی وجود نداره علامت محور مختصات ظاهر نشه؟ یا این که کوچکترش کنم؟ باتشکر لینک به دیدگاه
amir2638 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ با سلام. من وقتی از نزم افزار exportgps خروجی dxf میگیرم و با اتوکد باز میکنم اندازه ها واقعی نیست. مثلا فاصله 1km رو 0.00173 نشون میده که اصلا با اندازه واقعی تناسخی نداره و اینم بگم که واحد ترسیم رو با استفاده از un تنظیم میکنم ولی باز همون مشکل هست. جالب اینه که این مشکل جدیدا ایجاد شده و قبلا مشکلی نداشتم. اون چیزی که به نظرم خودم میرسه اینه که فایل ذخیره شده رو با اتوکد باز میکنم صفحه ترسیم بدون واحد باز میشه. شدیدا منتظر حل مشکل از طرف اساتید هستم. قبل از ایجاد مشکل بعد از بروز مشکل لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز من میخوام از فایل اتوکدم، عکس خروجی بگیرم...عکس با فرمت BMp رو میده ولی در اتوکد درست کپی نمیشه... پرینت اسکرین هم که میکنم علامت محور مختصات میاد! راهی وجود نداره علامت محور مختصات ظاهر نشه؟ یا این که کوچکترش کنم؟ باتشکر با سلام. منظورتون اینه !! http://www.noandishaan.com/forums/thread43540-4.html#post1565876 1 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ با سلام. منظورتون اینه !! http://www.noandishaan.com/forums/thread43540-4.html#post1565876 سلام....اینم یه راهی هست ولی کیفیت خوبه؟ به این صورت یه ابزار دیگری خود ویندوز داره..>>>>>>>>Snipping tool 1 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ سلام.... دوستان من چیزی که میخواستم رو کشیدم ولی موقع خروجی گرفتن عکس، نمیدونم چرا شکل کج و مورب شده!!!... از مسیر tool و بعد display عکس خروجی میگیرم... این شکلم: اینم عکس خروجی: راستی اتوکدم 2008 هست..... 2 لینک به دیدگاه
m.amidi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۴ عزیزم بهترین راه حل برای گرفتن خروجی از ترسیمات ، نصب نرم افزار PDF Creator بعنوان چاپگر میباشد. بعد از نصب در اتوکد با فرمان پلات و انتخاب چاپگر Adobe PDF براحتی میتوانید با هر مقیاس خروجی پی دی اف بگیرید. بعد از تشکیل فایل پی دی اف دیگر میتوانید با هر نرم افزار (فتو شاپ - کورل - یا خود adobe reader ) براحتی فرمت jpeg یا BMP را بدست آورید. 3 لینک به دیدگاه
pariaghp 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید یه سوال داشتم تو اتوکد هر مدل هتچ که میزنم نمیشه اصلا نمیاد باید چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید یه سوال داشتم تو اتوکد هر مدل هتچ که میزنم نمیشه اصلا نمیاد باید چیکار کنم؟ با سلام اندازه هاشوراتون بزرگه و باید کوچیکش کنید به خاطر این دیده نمیشه 2 لینک به دیدگاه
rayan1359 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ سلام. خسته نباشید من آماتور هستم . چون علاقه داشتم به طراحی دوست دارم اتوکد یاد بگیرم. 1ـمن وقتی نقطه (point)میذارم و میخواهم spline fit ترسیم کنم.اشاره گر موس را میخواهم تغییر بدهم که وقتی روی نقطه ها میرم حالتش تغییر کنه که نقاط مشخص بشه که بتونم spline fitرا از نقطه رد کنم ؟ 2ـوقتی فرمانی میدم ولی بعدش پشیمان میشم و میخوام از فرمان خارج بشه؟ راهنمایی کنید 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سلام. خسته نباشیدمن آماتور هستم . چون علاقه داشتم به طراحی دوست دارم اتوکد یاد بگیرم. 1ـمن وقتی نقطه (point)میذارم و میخواهم spline fit ترسیم کنم.اشاره گر موس را میخواهم تغییر بدهم که وقتی روی نقطه ها میرم حالتش تغییر کنه که نقاط مشخص بشه که بتونم spline fitرا از نقطه رد کنم ؟ 2ـوقتی فرمانی میدم ولی بعدش پشیمان میشم و میخوام از فرمان خارج بشه؟ راهنمایی کنید با سلام اولی رو متوجه منظورتون نشدم دومی رو از کیبورد دکمه esc رو بزنید خارج می شید . راحت ترین راه یا دو بار اینتر رو بزنید خارج میشه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام. اگه بخوایم یه pdf رو وارد اتوکد بکنیم و بدون اینکه دوباره خطوط رو روش بکشیم چه جوری میشه به dwg تبدیلش کرد. انگار از اول dwg بوده. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده