Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دقیق یادم نیست ولی 80 اینا بودخیلی راحت میشد باهاش درآمد زایی کرد ولی خب قیمتش بالا بود .. من زیاد تجربه این کارارو ندارم ببین میتونی سر در بیاری موادش چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بیشتر مهم همون بخش بندی هستشچون باید ترکیب رنگها براش تعریف بشه از اونور پر شدن فضاها تعریف بشه که اشتباه نشه و چون روان نیست یکم برنامه نویسیش دقت خیلی خیلی بالایی میخواد و هوش مصنوعی اره کار پیچیده ایه یکم فکرکنم یه سرو موتور روی محور افقیش وصل بود اون انحنا ها رو فکرکنم اون انجام میداد ولی با دوتا محور هم فک کنم بشه انحنا رو پیاده کرد چون فقط باید مختصات بدی تا برات دایره یا هرشکلی رو پیاده کنه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ حالا حسابشو بکن با این همه دم و دستگاه شرکت میفروشه یک دلار:| مطمئنی یک دلار من ایسوز فابریک خریدم سال پیش شصت تومن تقریبا میشه 15دلار...........حالا دلال ها و اینارو بحذفیم دیگه کمتر از شش دلار نباید بشه چون تولید انبوه قیمتش پایینه وگرنه اسقاطی حساب کنی قطعاتش گرونه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ نه دسترسی ندارمبذار مهدی خودش بیاد میزنه چون یه سری تغییرات دادیم فقط خود مهدی دسترسی داره به اون قسمت تا دوباره دسترسی ها تعریف بشه من اکانت قبلی اونجا دارم رمزش یادم نیس نام کاربریش کوروش هخامنش هس ببین اگ اونو میشه راه بنداز این ویدیو هم انتقال بده به اون اگرم نمیشه فقط دسترسیشو بده خودم اونور اپ میکنم چون دوسه تا ویدیو اونجا اپ کردم با اون اکانت 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مطمئنی یک دلار من ایسوز فابریک خریدم سال پیش شصت تومن تقریبا میشه 15دلار...........حالا دلال ها و اینارو بحذفیم دیگه کمتر از شش دلار نباید بشه چون تولید انبوه قیمتش پایینه وگرنه اسقاطی حساب کنی قطعاتش گرونه اره من خودم خرید کردم با این قیمت ولی عمده :| تازه اسمتم روی هر محصولی بخوای میزنن با نام شرکتت:|:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خب ببنید ربات باید با یه قطعه ای خط تشخیص بده مثل چشم سنسور مادون قرمز اینکارو میکنه نور ساطع میکنه فرستنده و امواج بازگشتی رو توسط گیرنده دریافت می شوند سطح سفید بیشترین بازتاب و سطح مشکی کمترین بازتاب نور دارد شدت نور دریافت شده توسط گیرنده متفاوت می شود و با توجه به برنامه نویسی ربات حرکت میکنه با آی سی ما تنظیم میکنیم مثلا انقد نور رسید یا نور کم شه یا زیاد بسته به شرایط الان آی سی شما اصلا کار نمیکنه توضیحاتشو مفصل مینویسم...بعدشم مولتی متر گرونه 40 تومن به بالا هست 40 میلیون؟ یا 40 تومن خب مهدی که اینکارو انجام نداد:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ببین میتونی سر در بیاری موادش چیه؟ به نظر شما میشه خودشُ طراحی کرد ؟ یکی از دوستان قبلا یه پرینتر 3 بعدی ساخته بود برا کار دانشجوییش ، کلیپش رو بهم نشون داد سایز حرکت محورش 30 * 30 بود مکانیزم این دستگاه مثل همون میشه دیگه ؟ البته اون محور z هم داشت که این لازم نداره منظورتون مواد مصرفی دستگاه هست ؟ 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اره ضایعاتش همین قدره نمیدونن داخلش یه استپر داره که تو امجد بخوای بخری پونزده تومن پول اونه خود لیزر هم دست کم پونزده دلاره یه سرچ کن دستت میاد حالا باقی موتورها و سنسور تصویر و مادون قرمزش اینا بکنار طرف کیلویی هم بده بازم 1000 تومن نمیشه ها برم ی قیمت بگیرم ، امیدوارم همین باشه 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ طرف کیلویی هم بده بازم 1000 تومن نمیشه ها برم ی قیمت بگیرم ، امیدوارم همین باشه قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری برو بگو ضایعات رایتر داری ببین چی میگه ممکنه بگه دادیم رفته چون یه سری کارشون اینه هر هفته یا هر ماه میان ضایعاتشون رو میخرن اگرم نداشت بگو برام نگه دار قیمتشم بگیر اگه بالا گفت بگو ضایعات که ازتون میخرنم انقد میدیدن بیا لیزرم بهت میدم بندازتوچشمش که دیگه گرون فروشی نکنه 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مجبور شدم برم آپارات آپ کنم ببینید فعلا اینو تا بعد چیزای بهتری میذارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ 40 میلیون؟یا 40 تومن خب مهدی که اینکارو انجام نداد:icon_razz: نه 40 هزار برای خودمم خراب شده موندم...به آقا مهدی گفتم صبر کنیم باهم مدار آپ امپ انجام بدیم امشب یکم سرم خلوت تر بشه مدارشو بزارم خیلی حال میده این مدار درست کردنش البته برای ربات بافر میزاریم ولی خب آپ امپ هم باید یاد گرفت 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در مقابل شما و دوستان بی سوادیم :icon_pf (34): نه واقعا میگم من اطلاعاتم محدوده چون هم رشته خودم هم رباتیک کلا سرگردون یکم از این میخونم یکم از اون یکی :imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::w821::w821::w821::w821: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ الان شما کی به مبحث تقویت کننده ها میرسین ؟ من میخوام از پایه های میکرو به رله فرمان بدم 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ نه واقعا میگم من اطلاعاتم محدوده چون هم رشته خودم هم رباتیک کلا سرگردون یکم از این میخونم یکم از اون یکی :imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::imoksmiley::w821::w821::w821::w821: راستش زیاد از رباتیک خوشم نمیاد دنبال کارای جدید و خطرناکم فقط 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ راستش زیاد از رباتیک خوشم نمیاد دنبال کارای جدید و خطرناکم فقط رباتیک مثل کهکشانه عمقش معلوم نیست خیلی مطلب هست باید یاد بگیری و عجیبه تموم نمیشه 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ الان شما کی به مبحث تقویت کننده ها میرسین ؟ من میخوام از پایه های میکرو به رله فرمان بدم کاری نداره خروجی میکرو رو بده به ترانزیستور بعد رله 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ الان شما کی به مبحث تقویت کننده ها میرسین ؟ من میخوام از پایه های میکرو به رله فرمان بدم من؟ 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ کاری نداره خروجی میکرو رو بده به ترانزیستور بعد رله اتفاقا یکی از دوستان هم همین رو گفت ی ترانزیستور فقط ؟ مقاومتی اینا نمیخواد ؟ من اطلاعاتم خیلی تو این زمینه پایینه بعد داستان پایه ترانزیستور چیه ؟ کدوم رو به کجا وصل کنم مدل ترانزیستور ؟ 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من؟ مگه چارت آموزشی اینجا دست شما نیست 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مگه چارت آموزشی اینجا دست شما نیست من از این معلم روشن فکرام:girl_blush2: هر چی دوستان بگم اگه بلد باشم مینویسم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده