Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ مولتی مترم خرابه نمیتونم تنظیم کنم عکس بگیرم بزارم خب بالاخره شماتیک نداره مگه؟ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ خب بالاخره شماتیک نداره مگه؟ چرا داره ولی خب میخواستم خودم روشن کنم بزارم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ چرا داره ولی خب میخواستم خودم روشن کنم بزارم دیکتاتوریه 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ دیکتاتوریه نه ببینم نمیشه شماتیک میزارم چالش میزارم هر کی ببنده 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ نه ببینم نمیشه شماتیک میزارم چالش میزارم هر کی ببنده جایزه هم داره؟ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۶ جایزه هم داره؟ اهووم نخود و کشمش 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۶ اهووم نخود و کشمش نچ بسته اینترنتی یا شارژ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۶ نچ بسته اینترنتی یا شارژ بسته داشتم خودم میزدم خب شما درست ببند حالا خدا بزرگه 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۶ بسته داشتم خودم میزدم خب شما درست ببند حالا خدا بزرگه خب شماتیک بده 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۶ خب شماتیک بده مولتی ترن دارید؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۶ مولتی ترن دارید؟ فقط لیستشو بده بگو چی نداری ............ 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۶ عههههههههه ، هنوز اینجا ترمیناتور میسازید یک گوشتکوب هم من درست کردم فقط مونده روی فیبرو متالیزه کنم و دوتا جک هیدرولیک فینگیلی هم میخوام بتونه 4 کیلو وزن رو به عقب سر بده ، جکش کوچیکه گیر نمیاد سراغ ندارید ؟ حدود 15 سانته فقط . بی خیال گیر نیومد میسازیم بدون نیروی هیدرولیک نمیشه :icon_pf (34):وقتی وزن میره بالا تلاطم هوا شدید میشه و وامیمونه ....... حالا .......... بذار اسمبل کنم کارشو بعدا میگم 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۶ فقط لیستشو بده بگو چی نداری ............ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۶ LDR یدونه دارم اونم رو یه کیت واسه دوران راهنمایی قرار نبود اینو ببندیما 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۶ در این جلسه میخواهیم سنسور مادون قرمز را ببندیم و خروجی آن را به آی سی آپ امپ بدهیم و یک خروجی بگیریم قطعات مورد نیاز پروژه : آی سی lm324 فرستنده و گیرنده مادون قرمز ۳ میلی متر مقاومت ۱۰ کیلو اهم مقاومت ۲۷۰ اهم مقاومت ۳۳۰ اهم پتانسیومتر ۱۰ کیلو اهم ( مقاومت متغیر ) رگولاتور ۷۸۰۵ این چی بود پس 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۶ یکی نمیگه اون فلش هارو بید به کجا بست:| 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۶ یکی نمیگه اون فلش هارو بید به کجا بست:| اونا بیرقه همینجوری علم کردن 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۶ یکی نمیگه اون فلش هارو بید به کجا بست:| اونا vcc اند 5 ولت بده 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۶ این چی بود پس ای بابا همونه فقط اینجا میخوام شبیه سازی بکنم ldrنیست که سنسوره لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۶ یکی نمیگه اون فلش هارو بید به کجا بست:| کدوما شیخ عزیز ...نرم افزار نصب دارید؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده