!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ فداتهستم همیشه شبا بیشتر هستم روزم وقت کنم میام از ظهر به بعد پس من ی سری اطلاعات جم میکنم بعد تاپیکش رو میزنم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ پس من ی سری اطلاعات جم میکنم بعد تاپیکش رو میزنم باشه حله 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اینجوری؟ الان ویدیو گذاشتم اصلا رفتین ببینین دیدم کبریت منظورتونه؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دیدم کبریت منظورتونه؟ اره اون ضعیف بود واسه ال جی بود............. 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ الان ویدیو گذاشتم اصلا رفتین ببینین دقیقا کجاست ؟ من ندیدم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مجبور شدم برم آپارات آپ کنم ببینید فعلا اینو تا بعد چیزای بهتری میذارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دقیقا اینجا صفحه 17 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دقیقا اینجا صفحه 17 آقای کوروش بابا این مولتی متر من درست کنید گناه دارم سید گفته بازش کنم ببینم شاید فیوزش سوخته باشه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مدار بعدی رو راه نمیدازیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ آقای کوروش بابا این مولتی متر من درست کنید گناه دارم سید گفته بازش کنم ببینم شاید فیوزش سوخته باشه تو همه رنج ها بوق میزد؟چطوری این بلارو سرش اوردی 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مدار بعدی رو راه نمیدازیم؟ چرا عصر ساعت 7 ان شالله من رو برد بورد ببندم بینم بدون مولتی متر میشه تنظیم کرد ....چند تا مدار دیگه هم ببندیم خوشم میاد کار میکنه هر بار مدار میبندم جواب میده جیغ میزنم از خوشحالی :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ تو همه رنج ها بوق میزد؟چطوری این بلارو سرش اوردی خودش خراب شد مولتی متر بی تربیتی بود یه بارم جرقه زده بود 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خودش خراب شد مولتی متر بی تربیتی بود یه بارم جرقه زده بود بندازش سطل اشغال 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بندازش سطل اشغال خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان ....خسته نشید انقد راهنمایی میکنید :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان ....خسته نشید انقد راهنمایی میکنید :vahidrk: با مولتی متره بزن خب تو تاپیک بدون اینکه ببینمش چه انتظاری داری 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ با مولتی متره بزن خب تو تاپیک بدون اینکه ببینمش چه انتظاری داری خب نمیتونم فیلم بفرستم البته آپلود کردم آپلود انجمن نمیدونم چرا نمیتونم بزارمش 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خب نمیتونم فیلم بفرستم البته آپلود کردم آپلود انجمن نمیدونم چرا نمیتونم بزارمش لینکشو بده بهم 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ لینکشو بده بهم این آپلود ویدیو چرا اینطوری هستش من آپلود کردم پیغام داد تائید میشه الان رفتم دیدم هیچی نیست 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ این آپلود ویدیو چرا اینطوری هستش من آپلود کردم پیغام داد تائید میشه الان رفتم دیدم هیچی نیست منم دیروز زدم امروز تایید شد شیخ گفت خودش تایید میکنه حجمش چقد بود؟ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ منم دیروز زدم امروز تایید شد شیخ گفت خودش تایید میکنه حجمش چقد بود؟ حدود 24 مگ بود 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ کیفیت HD اپ کردی مگه 360 هم کافی بود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده